На живо

7

"Моята голяма луда гръцка сватба" идва в кината на 8 септември

Публикувано на 07 Септември 2023
Снимка: Форум Филм България

Този септември готови ли сте за семейна сбирка, която няма да забравите?

През 2002 година романтичната комедия "Моята голяма луда гръцка сватба" покори сърцата на милиони фенове, нареди се сред най-печелившите филми на всички времена и стартира обичания едноименен франчайз. В центъра на този феноменален успех беше номинираната за „Оскар“ авторка на сценария и изпълнителка на главната женска роля Ниа Вардалос. Този септември Вардалос се завръща към поредицата с Моята голяма луда гръцка сватба 3, като този път сяда и на режисьорския стол.

Снимка: Форум Филм България

В "Моята голяма луда гръцка сватба" 3 нашата любима луда гръцка фамилия Портокалос се завръща за шеметно пътешествие. Когато патриархът на семейството Костас умира, последната му воля е всички да посетят родното му село и да се върнат към корените си. Багажите бързо са стегнати, но това е нещо повече от екскурзия до Гърция. Това е събитието, което събира всички – това е обещание за сгряващо сърцето, изключително забавно пътуване, изпълнено с любов и редица изненадващи обрати. Ямас!
Вдигаме "Моята голяма луда гръцка сватба" 3 на 8 септември само в кината.

С участието на: Ниа Вардалос, Джон Корбет, Елена Кампурис, Андреа Мартин, Луис Мандилор, Джиа Каридис, Джоуи Фатоун, Лейни Казан
Режисьор: Ниа Вардалос
Сценарист: Ниа Вардалос
Продуцент: Рита Уилсън, Том Ханкс, Гари Гоцман

Ключови думи: