На живо

7

Митко Петров представя нов албум във вторник

Точно на рождения си ден изпълнителят ще направи първия си голям концерт на живо с бенд

Публикувано на 15 Ноември 2021
Митко Петров представя нов албум във вторник

На 16-ти ноември, вторник, от 20:00 часа Митко Петров - Матео ще направи първия си голям концерт на живо с бенд.

На него изпълнителят ще представи първия си албум "Различният", ще отпразнува рождения си ден и имения ден на псевдонима си. 

Само преди дни Матео гостува в студиото на радио N-JOY и разказа повече за албума и концерта. Чуйте го в аудиофайла по-голе на страницата. 

Повече информация за концерта:  https://www.facebook.com/events/552927562672000

Митко Петров - Матео Митко е роден на 16-ти ноември 1993 г. в град Пловдив, но от малък живее и израства в Бургас. Занимава се с музика от дете, завършва Национално училище за музикални и сценични изкуства „Проф. Панчо Владигеров" в Бургас с класическо пеене и с отличен успех продължава образованието си в Нов български университет, където се дипломира като бакалавър с две специалности – Музика (поп и джаз пеене) и Реклама.

Участва и в мюзикъли, в един от които в главната мъжка роля от The Rocky Horror Picture Show, премиерен за България, а също така и участва в първия български уеб сериал "Типично". Oт самото начало на кариерата си сам пише и продуцира всичките си песни, а националния си пробив прави с песента "Без заглавие". В албума  "Различният" арстистът представя най-новите си песни "Различният" и "Братовчеда".

Ключови думи: