На живо

7

Кoнцертът на Мистерията на българските гласове е тази вечер

Специален гост в програмата ще бъде Владимир Ампов – Графа, който ще изпълни с „Мистерията на българските гласове“ сингъла „Вековна гора“

Публикувано на 26 Юни 2023
3 снимки

Остават броени часове до първия за тази година концерт в България на хор „Мистерията на българските гласове“, очакван с нетърпение от феновете на българската музика.

На 26 юни от 19 ч. в зала България световноизвестният вокален състав ще представи изцяло нова концертна програма, композирана и аранжирана от маестро Георги Андреев със специалното участие на музикантите от Quarto Quartet.

Концертът е озаглавен „Гласове и Струни“ и включва нови произведения написани за двата състава от Георги Андреев, както и с „нов прочит“ на известни произведения от дългогодишния репертоар на хора с участието сега на струнния квартет, сподели инициаторът на новия проект Бояна Бункова, продуцент и мениджър на „Мистерията на българските гласове“.

Концертът е включен в програмата на 53-тото издание на Международния фестивал Софийски музикални седмици. Специален гост в програмата ще бъде Владимир Ампов – Графа, той ще изпълни с „Мистерията“ сингъла „Вековна гора“ от едноименния си албум.

Ключови думи: