На живо

7

Мишел представи първия си сингъл

Песента “Дай ми сила” е искрена и болезнена изповед на младия артист и опит от негова страна да остави зад себе си тежките моменти от миналото си

Публикувано на 15 Октомври 2024
4 снимки

Дебютиращият певец Мишел представи първия си сингъл „Дай ми сила“.

Песента е искрена и болезнена изповед на младия артист и опит от негова страна да остави зад себе си тежките моменти от миналото си.

Мишел споделя за “Дай ми сила”: “Това не е просто песен за мен. Това е моята лична история. Когато бях дете, минавах през трудни моменти, неразбирателства. Трудно приех себе си, защото имах ниско самочувствие и често чувах, че не съм достатъчно талантлив. Израснах в страх - да изразявам себе си, да общувам, да показвам чувствата си. Това беше тежък период, но музиката винаги ми помагаше. Именно тази песен е ключът към вътрешния ми свят, който започнах да ценя и изграждам наново. Придобих самочувствие и вече приемам образа в огледалото. С този сингъл искам да дам сила на хората, които под някаква форма са били насилвани или са били потърпевши на тормоза вкъщи”. 

Снимка: Орфей Мюзик

Музиката и текстът на песента „Дай ми сила“ са дело на Мишел и хитовата певица Мила Роберт, а музикален продуцент на сингъла е Йоан Николаев - L Padr3. Музикалното видео е режисирано от Йоанн Стоев, а главен оператор е Антония Владимирова.

Мишел е на 22 години и е роден в София. Мечтае да бъде певец от ранна детска възраст, но не получава подкрепа. Мечтата му да се занимава с музика се превръща в реалност доста по-късно.

Снимка: Орфей Мюзик

Днес Мишел е смел, уверен и готов да върви без страх по своя музикален път.

Ключови думи: