На живо

7

Миро започна впечатляващо„Турне 2024“

Повече от два часа публиката, изправена на крака, пя в един глас и танцува с любимия си изпълнител в препълнения Античен театър в Пловдив

Публикувано на 18 Юни 2024
Миро започна впечатляващо„Турне 2024“
Снимка: Artvent

Забележително музикално шоу направи Миро на старта на своето „Турне 2024“.

Първият концерт беше в препълнения Античен театър в Пловдив в понеделник вечерта. Повече от два часа публиката, изправена на крака, пя в един глас и танцува с любимия си изпълнител.

Миро отведе почитателите си на едно емоционално музикално пътешествие, започвайки с новите си песни „Отначало“ и „Любов като небе“ и преминавайки през емблематичните „Губя контрол, когато“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“.

Аплодисментите на публиката, които не стихваха, връщаха Миро обратно на сцената за няколко поредни биса, в които феновете слушаха още „Сувенир“, „Бягаме“, „Върха на планината“ и др.

На сецната с него бяха музикантите от SoulBmoll и вокалното трио Trinity.

Снимка: Artvent

„Турне 2024“ продължава с концерти в Плевен на 21 юни, Велико Търново на 11 юли, Бургас на 18 август, Стара Загора на 29 август, Варна на 4 септември и Русе на 12 септември.

Големият завършек на поредицата от музикални събития ще бъде в зала 1 на НДК на 18 октомври.

2024-а е поредната изключително активна творческа година за Миро. През април той направи впечатляващ концерт в зала „Арена София“. Музикалното събитие беше кулминацията на турнето му Best Of, което стартира през 2023-а. „Бягаме“ и „Любов като небе“ пък са двете нови песни на Миро от 2024-а, които ще бъдат част от новия му албум.    

Ключови думи: