На живо

7

Миро сподели новото си музикално бижу

През последната година изпълнителят реализира редица супер успешни проекти, сред които албум с хитове („46“), разпродадено турне, а съвсем скоро, на 17 април, му предстои и огромен концерт в зала „Арена София“

Публикувано на 20 Март 2024
Миро сподели новото си музикално бижу
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Миро не спира да изненадва и вълнува своите фенове.

През последната година изпълнителят реализира редица супер успешни проекти, сред които албум с хитове („46“), разпродадено турне, а съвсем скоро, на 17 април, му предстои и огромен концерт в зала „Арена София“.

Броени дни преди музикалния спектакъл, който ще се случи след по-малко от месец в най-голямата концертна зала у нас, Миро представя впечатляваща нова песен озаглавена „Бягаме“ и видео към нея.

"Бягаме" е искрено споделяне и влизане в личния свят на Миро, който сам пише музиката и текста на песента, а аранжимента поверява на Филаделфо Кастро.

Видеото към „Бягаме“ е заснето между София и Лондон. В него има опит да бъде пресъздадено завихрянето в живота ни днес, постоянното движение, което често води до разминаване, неразбиране и бягство. За режисурата му Миро си партнира отново с Николай Павлов, с когото реализират и визуализацията на „Печат от моята душа“. В проекта специално участие има и Андреа Банда Банда.

“Следващата песен ще бъде танцова, но преди това трябваше да конфронтирам беглеца в себе си. “Бягаме” е за толкова човешкото желание да изберем по-лесните начини. ”Бягаме” е и за тези, които избират другият път”, споделя Миро.

„Бягаме“ ще звучи за първи път на живо именно на 17 април от 20:00 ч. в „Арена София“. Подготовката за големия концерт тече с пълна сила. Миро и екипът му са предвидили цялостно музикално преживяване със специални гост-изпълнители, визуални ефекти и танцови изпълнения. 

Официалната премиера на „Бягаме“ е днес, 20 март, във всички дигитални платформи, българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на Миро.

Ключови думи: