На живо

7

Миро обяви турне в страната

“Best of” събира големите му хитове от последните 23 години и започват на 11 август в Созопол

Публикувано на 03 Май 2023
Миро обяви турне в страната
Снимка: Artvent

Миро обяви турне “Best of” в страната, което събира големите му хитове от последните 23 години.

Концертите ще бъдат в шест града и започват на 11 август в Созопол, следват Бургас – 2 септември, Стара Загора – 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември, и София – 11 октомври.

Публиката ще има удоволствието да чуе на живо песни като „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“, едни от най-известните му дуети и др. Всички те ще бъдат в аранжимент и изпълнение на фънк ураганите SoulBmoll. Предстоят и изненади за феновете, като във всеки град ще има специално участие на различни гост-изпълнители.

„Вълнувам се! Благодаря на публиката за годините, в които сме заедно. Нека да празнуваме”, сподели Миро. 

Интересна подробност е, че началото на концертите ще бъде песента “Отначало”, която е единственото ново парче в сборния албум на Миро – „46”, представен в края на април. През май пък ще излезе и видеото към него. За първи път ще бъдат изпълнени и няколко нови песни, които ще станат част от EP през септември. 

Снимка: Artvent

Всички дати:
Созопол, Летен театър, 11 август
Бургас, Летен театър, 2 септември
Стара Загора, Летен театър 7 септември
Варна, Летен театър 14 септември
Плевен, Летен театър 16 септември
София, зала 1 на НДК, 11 октомври
Билети за турнето на Миро „Best of“ 

-----
Миро е Мирослав Костадинов - автор, продуцент и изпълнител на над 23 достигнали номер 1 песни в България. През годините той е носител на редица награди в страната и чужбина.  Дуетната му песен с Алма „Повече“ е най-излъчваната българска песен за 2022 в радио и ТВ ефира. През 2009 е отличен с награда и статуетка за “Губя контрол когато“ на MAD Video Music Awards’09 в Атина. Участвал е в „Златният Орфей” през 1995 година (с презимето си Димов) и е един от победителите в същата година. 

SoulBmoll са Момчил Косев (китари, вокали и аранжименти), Александър Васев (клавири), Виктор Викторов, Радо Казасов (ритъм секция), Емилио Мархолев (бас китара), Христо Нейчев (китара), Мартин Бодуров (тромпет, хорн), Иван Йорданов (саксофон, флейта). Вокали са Славина Калканджиева, Меглена Русева, Божана Спасова.

Ключови думи: