На живо

7

Миро и Алма разкриха фантастичен дует

Двамата изненадват с дебютен общ проект, озаглавен „Повече“и носещ заряд на голям хит

Публикувано на 13 Юни 2022
Миро и Алма разкриха фантастичен дует
Снимка: Virginia Records

Гласовете на един от най-обичаните български изпълнители Миро и младата певица ALMA се срещат за първи път в чисто ново парче, озаглавено „Повече“.

Двамата изненадват с дебютен общ проект със заряд на голям хит.

„Има песни, които още от първо слушане се наместват трайно в съзнанието и сърцето ми. Така се случи и с „Повече“. Автор на музиката е моят дългогодишен приятел Крум Георгиев, който е и съавтор на едно от най-успешните ми парчета – „Губя контрол“. Когато той сподели с мен мелодията на „Повече“, знаех, че трябва да напиша текст към нея. Кадифеният и фантастично меланхоличен глас на ALMA беше всичко онова, от което песента имаше нужда, за да зазвучи толкова красиво“, споделя Миро.

Снимка: Virginia Records

По създаването на парчето работи екип от доказали се професионалисти, а именно Крум Георгиев (музика, текст, аранжимент), Миро (текст), Иван Иванов (аранжимент) и румънският продуцентски тийм – Mattman Crew, който добавя финалните щрихи в аудиото с безупречен микс и мастър.
Вече може да чуете „Повече“ в радио ефира и във всички аудио стрийминг платформи – Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music и др.

Снимка: Virginia Records

До дни ще се състои и премиерата на официалното видео към песента.

Ключови думи: