На живо

7

Minelli пусна нов сингъл

Песента “Confused” e създадена в Швеция по време на една от многото международни музикални сесии, в които изпълнителката участва тази година

Публикувано на 12 Септември 2022
Minelli пусна нов сингъл
Снимка: Global Records / Орфей Мюзик

След лято, изпълнено с концерти, Minelli издаде “Confused”.

Песента e създадена в Швеция по време на една от многото международни музикални сесии, в които изпълнителката участва тази година.

„Написах "Confused‘ в Швеция с двама прекрасни души и се опитахме да уловим онова чувство, което може би всеки от нас е изпитвал поне веднъж в живота си – когато човекът, когото обичаш, те кара да се чувстваш объркан и не знаеш как да постъпиш, какво решение да вземеш, да си тръгнеш или да останеш“, казва Минели.

Песента е написана и продуцирана от Minelli заедно с талантливия екип, съставен от Oliver Landin и Hanna Lilliecreutz. 

За MInelli:

Luisa Ionela Luca, известна професионално като Minelli, е румънска певица и автор на песни. Тя е една от най-успешните източноевропейски певици и авторки на песни. През 2021 г. Minelli издаде международния хит „Rampampam“. Сингълът завладя международните класации, постигайки впечатляващи резултати: #5 в глобалната класация на Shazam, #1 в Global Dance Chart, #1 в Украйна. Парчето също така пожъна голям успех в Обединеното кралство, Германия, Гърция, Унгария, Балканите и ОНД. Постигна невероятни резултати в класациите на Apple Music и Spotify в Прибалтика, Украйна и Полша, Канада и Франция. Същата година песента на Minelli „Nothing Hurts“ беше ремиксирана от Afrojack – известен холандски диджей, музикален продуцент и създател на ремикси. 2022 г. донесе редица нови издания, включително „MMM“, което влезе в Top 200 на Spotify в Полша и Унгария, Top20 на Shazam в Полша, Унгария, България, както и в Top20 на радио класациите в Полша, Унгария, България, Украйна и др. Изпълнителката е носител на наградите The Electronic Dance Artist of the Year (2019) и International Breakthrough (2021). 

Песента „Confused“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи: