На живо

7

Minelli завладява ефира с нова песен

Парчето „MMM” разказва историята на токсична връзка, наближаваща края си

Публикувано на 21 Март 2022
Minelli завладява ефира с нова песен
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Minelli продължава мисията си да завладее сърцата на денс феновете с нов клубен хит – "MMM".

След впечатляваща година, маркирана от световния успех на последните й сингли, Minelli е отново тук със следващата си денс песен. 

Отново съюзявайки се с Viky Red, продуцента зад разбиващото парче “Rampampam”, „MMM” разказва историята на токсична връзка, наближаваща края си.

„MMM” е придружена от първокласно музикално видео, режисирано от Bogdan Daragiu, Alexandru Muresan (DOP) и Loops Production (видео продукция).

Minelli е една от най-успешните румънски певици и автори на песни през последните години, с впечатляваща редица хитове, освен изданията й, като оглавяващите класациите “UP” & “Flashbacks” (INNA), “F*ck That” (Bastard) & “Addicted” (Sickotoy). Скорошните й сингли – “Rampampam” & “Nothing Hurts” – оглавиха много международни класации, събирайки над 120 милиона стрийма & 200 милиона гледания само за последната година. Освен това, “Rampampam” зае #4 в глобалната класация на Shazam.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

За Minelli

Minelli е същинска машина в писането на песни и продуцирането. През 2017 тя се присъедини към Global Records и пусна първия си соло сингъл “Empty Spaces”, който оглави класациите в 15 страни. През 2019 тя пусна хитовия сингъл “Mariola”, който оглави румънския еърплей - iTunes, TV и Spotify Viral 50 класациите, получи масивни ротации по света и стигна до 20 милиона гледания в YouTube. Следва хитът “Discoteka” featuring INNA. Песента влезе в няколко редакторски плейлиста на Spotify като взриви и еърплея по света. В края на 2020 Minelli пусна "Nostalgic Illusions", сантиментално и заразително ЕР, комбиниращо двата трака "Illusion" и "Nostalgia". През 2021 Minelli издаде сингъла "Rampampam". Освен впечатляващи резултати, тракът успя да донесе и международно разпознаване на изпълнителката. Тя също е и гласа и звездата на проекта Bastard. Сингълът F..K THAT стоя на #1 в Русия за няколко седмици. Освен това тя е и автор на "Flashbacks" от INNA, който постигна огромен успех в Европа, особено в Русия и Общността на независимите държави с #1 позиции в радиокласациите.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

“MMM е за клишетата в любовта и неприключващата битка при напускането на избубена връзка”, казва Minelli. 

У нас "MMM" можете да слушате ТУК чрез Орфей Мюзик / Global Records/Warner Music.

Ключови думи: