На живо

7

Minelli пусна дийп хаус химн

"Heart Instructions" е трак за всичко, което опитните хора знаят за възходите и паденият в живота

Публикувано на 14 Февруари 2022
Minelli пусна дийп хаус химн
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

С десетки милиони слушания в дигиталните платформи, хиляди милиони стриймове в YouTube и значителни изпълнения в националните и международни радио-и телевизионни ейрплей класации, Minelli е един от най-ценените артисти в момента. Следвайки успеха на синглите “Nothing Hurts” и “Rampampam”, тя пусна дийп хаус химна “Heart Instructions”.  

Оглавявайки класациите за последната година, Minelli се цели по-високо с всяко издание! “Heart Instructions” е запаметяващ се трак, писан от нея успоредно с Viky Red, разсъждавайки колко лесно би било, ако получим потребителски наръчник „Перфектната връзка“.

"Heart Instructions" е трак за всичко, което опитните хора знаят за възходите и паденият в живота. Когато написах тази песен. Мислех колко невероятно би било да имаме наръчник, който да ни научи как да изградим пефтектна връзка, стъпка по стъпка. Тракът е ярък спомен за вечер в студиото, когато размишлявах за перфектния живот“, казва Minelli за най-новото си издание.

С впечатляващо портфолио от песни, сред които можем да споменем хитовия сингъл, оглавил световните класации, изпълнен от INNA - “UP” и “F..k that” от Bastard!, (песен, която бързо успя да стане No. 1 в Русия), Minelli е един от най-успешните румънски изпълнители и автори на песни.

Най-скорошните й издания оглавиха класациите по целия свят, като “Rampampam” достигна до четвърта позиция в Top 200 Shazam Global и първа позиция в класацията Shazam Global Dance. “Nothing Hurts” е още един голям успех за артиста – сингълът присъства в главни радиостанции на държави като Полша, Русия, България, Румъния, Украйна, Литва, Хърватия, Унгария и Германия.

У нас можете да го слушате ТУК чрез Орфей Мюзик / Warner Music Poland/Global Records. 

Ключови думи: