На живо

7

Minelli пусна ремикс на свой хит

Публикувано на 02 Ноември 2021
Minelli пусна ремикс на свой хит
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Румънската супер звезда Minelli пусна чисто новия ремикс на разбиващия си хит "Rampampam" заедно с мултиплатиненото германско дуо в електронната денс музика VIZE и един от най-многостранните артисти в германската DJ сцена, Averro. 


Оригиналната версия е композирана от Minelli и Viky Red и излезе през март 2021. Досега официалното видео е достигнало 100 милиона гледания в YouTube, а сингълът е стриймван над 34 милиона пъти в Spotify.

Много съм щастлив и развълнуван, че ремиксът ни на едно от любимите парчета за 2021 най-накрая излезе – казва Averro. Научих много от работата с VIZE в студиото и чувствам, че имаме клубен хит в ръцете си.

Когато за първи път открихме оригинала на Minelli, бяхме пометени - добавя VIZE. Включихме го в сетовете ни и тълпата го обикна. Да пуснем наш собствен ремикс на "Rampampam" ни прави горди. Нямаме търпение да го изпълняваме на сцена!

‘Rampampam’ покори много от международните класации със забележителни резултати, включително 6-а позиция в Global Shazam charts (#1 Global Dance) и номер 1 в класациите на Spotify в Литва. В Русия тракът остана на върха на официалната еърплей класация за 8 седмици. Сингълът също така стигна до #1 в радио еърплей класациите в държави като Литва, България, Украйна и в топ 10 в Хърватия, Полша и Турция.

За Minelli

Minelli е същинска машина в писането на песни и продуцирането. През 2017 тя се присъедини към Global Records и пусна първия си соло сингъл “Empty Spaces”, който оглави класациите в 15 страни. През 2019 тя пусна хитовия сингъл “Mariola”, който оглави румънския еърплей -, iTunes-, TV- и Spotify Viral 50 класациите, получи масивни ротации по света и стигна до 20 милиона гледания в YouTube. Следва хитът “Discoteka” featuring INNA. Песента влезе в няколко редакторски плейлисти на Spotify като взриви и еърплея по света. В края на 2020 Minelli пусна "Nostalgic Illusions", сантиментално и заразително ЕР, комбиниращо двата трака "Illusion" и "Nostalgia".
През 2021 Minelli издаде сингъла Rampampam. Освен впечатляващи резултати, тракът успя да донесе и международно разпознаване на артиста.
Тя също е и гласа и звездата на проекта Bastard. Сингълът F..K THAT стоя на #1 в Русия за няколко седмици. Освен това тя е и автор на Flashbacks от INNA, който постигна огромен успех в Европа, особено в Русия и Общността на независимите държави с #1 позиции в радио класациите.


За VIZE

През последните три години EDM дуото VIZE ("Vi" за Vitali и "Ze" за Zestovskih) се наслаждава на безпрецедентен успех в Германия, като VIZE имат над 1.5 милиарда стрийма, 1.3 милиона продадени записа, над 20 златни и платинени награди в осем държави, както и 40 издадени сингъла и ремикса за и с артисти като Felix Jaehn, Sam Feldt, Afrojack, Leony, Dimitri Vegas & Like Mike, Papa Roach, Capital Bra, Mark Forster, Alan Walker и Tokio Hotel. Дуото, състоящо се от продуцента Vitali Zestovskih и DJ Johannes Vimalavong, си е изградило репутация като пътуващо по турнета за много кратко време, изпълнявало на концерти и фестивали в Азия, Обединеното кралство и из цяла Европа.

За Averro

Averro е DJ, текстописец, продуцент и един от най-многостранните артисти в германската DJ сцена. Той започва кариерата си през 2013 като печели DJ състезание в един от най-големите фестивали в Европа: The Electric Love Festival 2015 в Залцбург. Той бе един от първите артисти, който някога пуска Hardstyle Remix чрез лейбъла на Armin Van Buuren, Armada Music. През 2020 той задава посоката към обещаващо бъдеще с 5 издания и общо 11.2 милиона слушания само в Spotify, достигайки 1.9 милиона слушатели в над 92 страни. Ремиксът му на клубната легенда Klaas на „When We Were Still Young“ вече задмина 6 милиона стрийма. Песните и ремиксите му получиха подкрепа от влиятелни фигури в денс музиката като Timmy Trumpet, Curbi, Da Tweekaz и много други. Със скорошните си издания „Be Your Man“ с германското DJ дуо LANNÉ и „Dancing Alone“ с швейцарския хитмейкър Mike Candys, Averro доказа, че е един от най-разнородните артисти на денс сцената.

Когато Averro не е зает в студиото нито е на сцената, той работи като музикален журналист. През 2018 той стана главен редактор на DJ MAG Germany. Той е водещ и на Bootshaus Podcast, канейки в ефир свои колеги DJ-и от навсякъде по света - от Steve Aoki до David Guetta, Felix Jaehn и Headhunterz.

У нас можете да слушате ремикса на "Rampampam" чрез Орфей Мюзк / Warner Music Poland.

Ключови думи: