На живо

7

Милица Гладнишка е фурия на сцената на парк-театър Борисова градина

Там тя ще представи три постановки през месец юни част от програмата на най-новата открита сцена в столицата.

Публикувано на 07 Юни 2021
Милица Гладнишка е фурия на сцената на парк-театър Борисова градина

С лък и стрели Милица Гладнишка  празнува своя рожден ден само няколко дни след като и нашето любимо радио N-JOY стана на 15 години. Общото между двата празника е сцената на парк-театър Борисова градина.  

Там Милица ще представи три постановки през месец юни част от програмата на най-новата открита сцена в столицата. „Брачни безумия" е първата от тях, която певицата и актриса определя като „ужасяващо смешна комедия“. В нея участват още Милена Маркова – Маца, Жанет Миовска, Симеон Владов, Николай Тодоров и Божидар Минков. Представлението е почти два часа, в които ще видите брачна двойка, в която и двамата съпрузи имат любовници. Всичко е наред, докато не се окажат под един покрив и тогава настава истинският спектакъл.

На 10 юни пък Милица ще представи своя стендъп музикален спектакъл „Титанично“ с участието на неповторимия Мишо Йосифов. Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев). "Титанично" - музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх. Eксцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край.

 

Еуфурия“ пък името на събитие, което ще се случи на 21 юни от 21 ч. под аранжиментите на Мишо Йосифов и Васил Спасов. Представлението има много хутови парчета и такива парчета „които те отвяват. Карат те да се качиш в колата, да отвориш тавана, ако не да го изрежеш и да пътуваш, докато вятърът духа косите ти“, сподели Милица  в интервю за предаването „От 10 до 2“ с водещ Нейа.

 

 

Ключови думи: