На живо

7

Miley Cyrus обяви нов сингъл

“Used To Be Young” ще излезе на 25 август 2023 г.

Публикувано на 18 Август 2023
Miley Cyrus обяви нов сингъл
Снимка: Getty Images/ Mauricio Santana

Американската изпълнителка Miley Cyrus обяви нов сингъл, озаглавен “Used To Be Young”.

Това е първият ѝ проект, след като представи най-новия си албум ‘Endless Summer Vacation’ през март тази година.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Новото парче ще излезе на пазара на 25 август заедно с придружаващо музикално видео, а в момента е възможна pre-order опция. “Used To Be Young” ще бъде налично и на лимитиран 7-инчов винил.

С новата си песен Miley цели да разграничи настоящето си от своето минало, изпълнено с партита и наркотици. Тя промотира “Used To Be Young” с поредица от препратки към старите си парчета: ‘Party In The U.S.A.’ (“I hopped off the plane at LAX“), ‘The Climb’ (“I can almost see it that dream I’m dreaming“) и други.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

В обръщение в социалните мрежи, изпълнителката съобщи, че новият ѝ проект е посветен на нейните фенове и изрази любовта си към тези, които обичат всяка нейна версия.

Тя обяви и предстоящ телевизионен проект, в чест на своите първи 30 години. Той е озаглавен Endless Summer Vacation: Continued (Backyard Sessions) и служи за продължение на тазгодишния документален филм „Backyard Sessions“, който беше представен на живо. В него тя ще сподели интересни истории, в интервю стил ретроспекция. Проектът ще излезе на 24 август по ABC.

Ключови думи: