На живо

7

Miley Cyrus издаде нов албум

Тавата Endless Summer Vacation излезе официално на 10 март 2023 г.

Публикувано на 10 Март 2023
Miley Cyrus издаде нов албум
Снимка: Sony Music / Вирджиния Рекърдс

Днес Miley Cyrus представя осмия си студиен албум Endless Summer Vacation.

Заедно с издаването на колекцията, тя разкрива и официалното видео към седмото парче от проекта „River“, режисирано от Jacob Bixenman.

Endless Summer Vacation включва сингъла „Flowers“ плюс дванадесет нови трака. Суперхитът „Flowers“ прекара шест седмици на #1 в класацията Billboard Hot 100 – личен рекорд за Miley. Също така, това е песента, която най-бързо достигна 500 милиона стрийма в историята на дигиталната платформа Spotify.

„Когато става дума за последователността на Endless Summer Vacation, аз я разделих на две части - сутрин и вечер - за да представя албума като пиеса. Сутринта за мен представлява време, в което енергията кипи и има потенциал за хиляди възможности, нов ден е. В нощта има нотка на застой, но и в същото време блясък. Вечерта е страхотно време за почивка, за възстановяване… или пък е подходяща да излезете и да изпитате дивата страна. Лос Анджелис има специфична нощна енергия, чрез която усещаш как хората стават по-освободени и отворени към приключения, това е много вдъхновяващо за мен“, споделя Cyrus за идеята, стоящата зад новия й проект.

Записан в Лос Анджелис и продуциран заедно с Mike WiLL Made-It, Greg Kurstin и продуцентите, спечелили тазгодишната награда Grammy за “Албум на годината“ Kid Harpoon и Tyler Johnson, певицата описва албума като нейното любовно писмо до Ел Ей. 

Endless Summer Vacation - Tracklist:

1. Flowers
2. Jaded
3. Rose Colored Lenses
4. Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)
5. You
6. Handstand
7. River
8. Violet Chemistry
9. Muddy Feet (feat. Sia)
10. Wildcard
11. Island
12. Wonder Woman
13. Flowers (Demo)

Endless Summer Vacation излиза у нас от Sony Music/Вирджиния Рекърдс. Изданието може да бъде намерено в MusicMall.bg

Ключови думи: