На живо

7

Мила Роберт пусна нов сингъл

Парчето „Все по-добре ще става“ е част от албума Еготрип, който излезе тази година и бе номиниран за албум на годината

Публикувано на 10 Декември 2021
Мила Роберт пусна нов сингъл

Мила Роберт представя новия си сингъл „Все по-добре ще става“.

Парчето е част от албума Еготрип, който излезе тази година и бе номиниран за албум на годината.

Песента е дело на Мила, Явор Карагитлиев и Жоро Пеев, който е режисьор на всички клипове на изпълнителката. 

„Песента "Все по-добре ще става" започнахме да я пишем в края на 2019-а, докато пътувахме из България за малко турне. Написахме куплетите в една хотелска стая в Бургас, преди концерт. Година по-късно, докато работихме по песента с Явор на село (където направихме целият албум Еготрип) и на шега изпях припева на "Не мога да спра да те обичам" на Д2 върху трака на "Все по-добре ще става" и ни прозчвуча супер. Изнамерих номера на Димитър Кърнев, попитах го за разрешение и той за радост се съгласи. Огромни благодарности за това!“ – споделя Мила Роберт.  

Видеото е режисирано от самата Мила Роберт, която е имала тази идея поне от една година. Снимано е от много хора, но по-специално от Иван Христов, а Димитър Балабанов се заема с монтажа. 3D частите пък са от Марко Лозов.

„Идеята на видеото е, че гледам назад в живота си и всичко е страхотно, но все по-добре ще става. Все по-големи мечти можем да имаме. Нищо, че е ужасно всичко, защото наистина е много е странно да се опитваш да живееш максимално в тези времена. Странно е да си млад и да градиш кариера в постоянно променящи се правила за достъп на всичко. Но е каквото е и ще се справим, защото дори и такова, то си е наше. От нас зависи как гледаме на нещата. От нас зависи дали ще става по-добре“. – добавя с позитивизъм изпълнителката.  

Видеото съдържа карди от детството на Мила Роберт, първите и изяви на сцена, кадри от клипове, моменти с приятели. „Също така има кадър в който пишкам в една гора - той е защото искам да нормализирам уринирането на жените на обществени места, не е честно да е срамно“ – завършва Мила.    

„Във видеото участват, макар и за секунда: Лекси, Мария, Байрън, Явор (братовчед ми), Явое (JazzDork),  Жорко (режисьорко), Косьо, Иван, Али Вергова, Али Съншайн, Боян, Филип, Крис, Чичо Крис, мацките от „Нещо грубо“, Негалката, Принц Азис и все някой още. (сърце)!“.

Ключови думи: