На живо

7

Мая Бежанска и Михаил Билалов заедно в комедия

Постановката "Моето мъжко момиче“ ще направи премиерата си на 7 април в София

Публикувано на 23 Март 2023
Мая Бежанска и Михаил Билалов заедно в комедия
Снимка: Artvent

Какво ще стане, ако сте политик в разгара на мръсна политическа кампания, която жена ви е на път да провали, защото не е тази, за която я мислите?

Търсим съвсем неочаквания отговор на този въпрос в новата пиеса „Моето мъжко момиче“, чиято премиера е на 7 април в „Théatro отсам канала“ в София.

В главните роли влизат Мая Бежанска и Михаил Билалов, а актьорския състав допълват Асен Данков и Теона Димова. Режисьор е Димитър Стефанов, автор – Жад-Рос Паркер.

В центъра на историята на пиесата са Карла - шармантна и динамична жена, и съпругът ѝ Франсоа. Вече 30 години техният бляскав живот в сърцето на Париж не може да бъде разклатен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото ѝ. То се стоварва като парен чук върху Франсоа и е на път да убие както кариерата му на политик, така и съвършения семеен тандем с Карла. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената им дъщеря Луиза и нейният бъдещ съпруг също имат какво да добавят в картинката.

Блестящ диалог, умни аргументи, сблъсък на крайни гледни точки и, разбира се, нула политическа коректност, са само част от нещата, които една „малка“ тайна може да отприщи. 

„Моето мъжко момиче“ обещава 90 минути в най-добрите традиции на горещата френска комедия. 

Сценограф на постановката е Ясмин Мандели, автор на музиката е Милен Апостолов. Премиерата на спектакъла в София ще бъде последвана и от първа среща с публиката в Бургас на 21 май в Културен дом НХК.

Ключови думи:
@