На живо

7

Михаела Маринова започва обратното броене за втория си албум

Новата ѝ стъпка е проектът „До безкрай“, чиято аудио премиера е днес. Авторският тандем зад него е доказал себе си неведнъж

Публикувано на 10 Юни 2022
Михаела Маринова започва обратното броене за втория си албум
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Няма да е пресилено, ако кажем, че тя е най-виртуозната млада българска певица. С талант, впечатляваща работоспособност и силен репертоар, Михаела Маринова безотказно се движи към статус на една от примадоните на българската поп музика.

Новата ѝ стъпка е проектът „До безкрай“, чиято аудио премиера е днес. Авторският тандем зад него е доказал себе си неведнъж. Павел Николов (Pavell & Venci Venc’), самата Михаела и Иво Добрев са създали песен, в която емоционално зареденият текст и запомнящата се леко меланхолична мелодия са в комбинация с безкомпромисен вокал и изненадващ китарен риф.

"До безкрай" е поредната проверка, че аз и Павел пулсираме на една честота в музиката, не просто се разбираме един друг, а когато сме заедно успяваме да уловим емоцията и да я превърнем в поетичен текст и звучене. Вълшебни и различни са моментите, когато творим. Точно с нова наша песен стартирам и обратното броене до излизането на втория ми албум, чийто силует вече започва да се прояснява“, признава Михаела.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Видеото към „До безкрай“ ще се появи до дни. Поверено е на режисьора Стефан Маринов и оператора Петко Андонов от Buddubbaz Tape Company.
Лятото на Михаела Маринова ще е посветено на срещи с публиката, като акцент в календара й е 23 юли, когато певицата ще излезе на сцената на тазгодишното издание на Sofia Summer Fest с музикантите Ангел Дюлгеров, Пламен Денчев, Радо Казаков и Евден Димитров.
Билети се продават в мрежата на Eventim.bg=

Официалната аудио премиера на “До безкрай” е днес (10.06) от 10:00 ч. в радио ефира, както и във всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.

Ключови думи: