На живо

7

Михаела Маринова пусна нов сингъл

"Такава любов" е шестият сингъл от албума „До безкрай"

Публикувано на 13 Декември 2023
Михаела Маринова пусна нов сингъл
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Михаела Маринова не е спряла да вади хитови сингли от последния си албум „До безкрай“.

С него сякаш тя порасна, превърна се в артист с безкомпромисно присъствие на музикалната ни сцена. 2023-та беше пълна и с други постижения за нея – първо самостоятелно турне, покана от Любо Киров да се присъедини към неговата супер успешна и тотално разпродадена концертна обиколка, награда за „Изпълнителка на годината“ от родна радиостанция, няколко международни колаборации, многобройни звукозаписни сесии и участие в най-значимия творчески лагер за писане на музика у нас.

"Такава Любов" е шестият сингъл от албума „До безкрай". По музика и текст на Михаела Маринова и Павел Николов, песента е една от най-силните в кариерата на Михаела досега. Освен с аудио, „Такава любов“ излиза и с официално видео, реализирано от виртуозния хореограф Милен Данков и режисьора и оператор Виктор Милушев. В него Михаела е по-различна от всякога - зряла, силна, вихрена. 

„Има неща, които не могат да бъдат просто казани. Изпяла съм ги в песен, вплела съм ги в движение. Това е „Такава любов“, споделя изпълнителката.

Официалната аудио и видео премиера на „Такава любов“ е днес, 13 декември, в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на Михаела Маринова.

Ключови думи: