На живо

7

Михаела Маринова представя нов сингъл

От известно време Михаела работи с няколко чуждестранни продуцентски екипа, правейки стъпки и към международна реализация.Новият й проект, озаглавен “Need You”, е резултат от поредната й колаборация с румънския хитмейкър Monoir

Публикувано на 03 Декември 2021
Михаела Маринова представя нов сингъл
Снимка: Virginia Records

Български и румънски лейбъл обединяват усилия, за да лансират новия проект на Михаела Маринова в  12 държави. 

„Когато за първи път срещнах Михаела, знаех, че притежава нужния набор от качества за световна кариера“, - това казва британската звезда James Arthur, когато през 2014 г. идва в България.
7 години по-късно Михаела Маринова има зад гърба си впечатляваща кариера на артист и автор на музика, редица награди, 2 победи в музикални формати, албум, статус на една от най-успешните български певици с виртуозни вокални възможности, 7 сингъла, които са били на върха на българските класации и поне още толкова в ТОП 5.
От известно време Михаела работи с няколко чуждестранни продуцентски екипа, правейки стъпки и към международна реализация.
Новият й проект, озаглавен “Need You”, е резултат от поредната й колаборация с румънския хитмейкър Monoir, чийто лейбъл Thrace Music през последните години успя да отбележи зашеметяващи успехи в Турция, Русия, Индия, Полша, Канада и др. Сега Thrace Music обединява усилия с Virginia Records, за да лансират заедно сингъла на Михаела в световен мащаб. “Need You” е песен създадена в рамките на второто издание на творческия лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, който се състоя в Боровец в началото на октомври. Освен Cristian Tarcea (Monoir) и самата Михаела Маринова, сред авторите на парчето е и младият български автор Витали Езекиев.
Режисьор и сценарист на видеоклипа, осъществен от Albion Films, е Виктор Чучков.

Снимка: Virginia Records

„Създали сме две визуални рамки, два свята - единият реален, усмихнат и позитивен през деня, а другият – нощен и мистериозен, населен с приказната фантазия на Михаела“, споделя той.
““Need You“ е моя сбъдната мечта. Работих с любими хора, спечелих нови приятели и отново станах част от вълшебен процес на творчество. Благодарна съм на всички“, признава Михаела.
Премиерата на “Need You“ е на 3 декември в 10:00 ч. в официалния YouTube канал на Virginia Records и всички стрийминг платформи – Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer.

Източник: Божидара Ватева / Вирджиния Рекърдс 

Ключови думи: