На живо

7

Михаела Маринова издаде втори студиен албум

Две години след дебютния си диск Стъпка напред, певицата представя втори албум, озаглавен До безкрай

Публикувано на 09 Декември 2022
Михаела Маринова издаде втори студиен албум
Снимка: Virginia Records

Михаела Маринова е готова с втори албум. 

Tя е истински вокален виртуоз. С гласа си създава впечатляващи музикални преживявания. Две години след дебютния си диск Стъпка напред, певицата представя втори албум, озаглавен До безкрай.

Премиерата му изпълнителката отбелязва с чисто ново видео към водещия сингъл „Две съдби“. 

По музика, текст и аранжимент на Михаела Маринова и китариста, цигулар и аранжор Ангел Дюлгеров, песента е емоционална поп балада с красиво послание, запомнящи се вокали и китарни рифове в изпълнение на Ангел. Освен във всички стрийминг платформи, „Две съдби“ излезе и в YouTube с нежно и въздействащо видео с участието на всички музиканти, с които певицата се изявява на сцена – Ангел Дюлгеров, Пламен Денчев, Радо Казасов и Евден Димитров. Креативната идея, реализирана от Иван Димитров – Torexa, е на екипа на „Вирджиния Рекърдс“, с който Михаела Маринова върви напред вече 7 години.

„Ликувам от щастие. Този албум е всичко, за което съм мечтала и нищо от това, което съм си представяла, че ще ми се случи“, споделя певицата.

Новата студийна колекция на Михаела съдържа 11 песни, сред които едноименната на заглавието на албума „До безкрай“, хитът „Сериал“, новия сингъл „Две съдби“ и още 8 чисто неиздавани парчета.

Снимка: Virginia Records

По продукцията на 6 от песните изпълнителката работи с Ангел Дюлгеров, а по 4 - с дългогодишния си колега и приятел Павел Николов (Pavell & Venci Venc‘).

В албума има и песен създадена заедно с един от най-успешните южнокорейски композитори и продуценти - Jin Suk Choi (“Oтново при теб“). Михаела Маринова е съавтор на музиката и текста на всички тракове в „До безкрай“. 

Снимка: Virginia Records

Албумът е продуциран от “Вирджиния Рекърдс“ и излиза на CD, а скоро и на винил.

Ключови думи: