На живо

7

Михаела Филева владее родния ефир с „Обсебен“

Певицата изпраща 2022 година с номер 1 хит по излъчвания, успешно турне и зашеметявящ дебют в главната роля в мюзикъла „Парижката Света Богородица”.

Публикувано на 19 Декември 2022
5 снимки

Новата песен на Михаела Филева „Обсебен“ е най-излъчваната българска песен в ефира. 

Певицата изпраща 2022 година с номер 1 хит по излъчвания, успешно турне и зашеметявящ дебют в главната роля в мюзикъла „Парижката Света Богородица”.

Само преди две седмици талантливата изпълнителка представи видеото на „Обсебен“, първият ѝ музикален проект в партньорство с румънската Глобъл Рекърдс. Текстът е на български, като негови автори са Михаела и Ангел Проданов.

Снимка: Monte Music / Теди Грозданов

„Обсебен“ е песен, която харесваш и запомняш от първото слушане. Звученето ѝ ни връща към 80-те години на миналия век, което е актуално отново както в музиката, така и в модата. Закачливият ритъм е вдъхновение за текста на песента, който с намигане представя темата за егоизма във взаимоотношенията и вълнува повечето от нас. Основната тема улавя и режисьорът Крис Захариев. Той създава свежо видео с участието на талантливия актьор Калоян Стойчев, танцьорите от RiO Crew и три страхотни дами – Славена Вътова, Александра Богданска и Ивелина Чоева.

Снимка: Monte Music / Теди Грозданов

В края на годината, когато е времето за равносметка на постигнатото, в свое интервю Михаела Филева споделя, че 2022 е била истинско предизвикателство за нея. За първи път се гмурка в дълбоките води на мюзикъла – започва с участие в  „Уестсайдска история“ в зала България и стига до успешното превъплъщение в ролята на Есмералда в „Парижката Света Богородица“ в Стара Загора. Певицата и феновете ѝ си устройват емоционална среща по време на националното ѝ турне, а черешката на тортата е „Обсебен“.

Михаела вече има планове за 2023, като разкрива, че първото, което ѝ предстои е дует с любим български изпълнител.

 

Ключови думи: