На живо

7

Михаела Филева с най-излъчваната песен в България

Сингълът на топ изпълнителката „По навик“ изпревари по ротации световния хит на Майли Сайръс „Flowers”.

Публикувано на 11 Юли 2023
Михаела Филева с най-излъчваната песен в България

Михаела Филева и новата ѝ песен „По навик“ доказват за пореден път, че в България има място за качествена поп музика.

Само за седмица сингълът е прозвучал близо 500 пъти в българския телевизионен и радио ефир и вече има своето място сред топ хитовете на лятото.

„По навик“ е едно от тринайсетте парчета, написани от международен екип на специален лагер за създаване на песни, организиран в края на април тази година.

Целта на творческия лагер, в който участват автори от Швеция, Румъния, Латвия и България, е да създаде песни за новия албум на Михаела Филева, планиран да излезе на 20 октомври 2023 година.

За написването на песента "По навик" към Михаела се присъединяват Микаела Стридбек от Швеция и румънския продуцент Раду Първолеску. Певицата е автор на текста на български.

От лейбъла Монте Мюзик съобщават, че в близките дни можем да очакваме още едно лятно предложение от Михаела Филева, отново продукт на творческия лагер от пролетта. Видеото към него е заснето от екипа на Павлин Иванов – Bashmotion, а премиерата му ще е в средата на юли.

Михаела Филева в момента репетира за концерта, който ще се състои тази сряда (12 юли), в Кино Кабана, част от клубното турне на певицата. Билетите за събитието са ограничени и повечето фенове предпочитат да ги закупят предварително в мрежата на Ивентим.

Ключови думи: