На живо

7

Михаела Филева с лайв версии на песни от албума „ИН и ЯН“

Публикувано на 20 Октомври 2021
Михаела Филева с лайв версии на песни от албума „ИН и ЯН“

Поп иконата Михаела Филева представя концертни версии на три песни от албума „ИН и ЯН“.

Снимачна площадка на визуализациите е концертната сцена, на която Михаела и музикантите ѝ изпълняват пред фенове песните от новия студиен албум „ИН и ЯН“ в специално създадени за изпълнение на живо аранжименти. Събитието се състоя на 15 май и съвпадна с юбилейния рожден ден на певицата, а организаторите му от Монте Мюзик дадоха възможност на меломаните да закупят билети и за излъчването му онлайн.

Вълшебните мигове и изпълнения от събитието бяха заснети от екипа на Алекс Борназ, за да може сега, в началото на есента, да имат нов живот в дигиталните медии. Зад постпродукцията на видеата “Броня от стъкло”, “Парфюм” и “Нищо лично” (feat. FeeL), застава Бохос Топакбашян, който има за цел да остави в зрителя усещането за концертна атмосфера като излезе от рамките на стандартните клипове.

Музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев са брилянтни в изпълнението на аранжиментите на Борислав Бояджиев - Борче. Михаела Филева е перфектна в изпълненията си и със силно сценично присъствие. Това е причината почитателите ѝ да я следват на концертните ѝ участия в цялата страна.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”. 

Ключови думи: