На живо

7

Михаела Филева с концерт в София този четвъртък

Песните „Адженда“, „100 на 100“, „ И аз съм тук“, „Латино Сеньорита“, „Опасно близки“, „ИН и ЯН“, „Приливи и отливи“ са само част от сетлиста, който тя ще изпълни в лятната вечер в сърцето на София

Публикувано на 03 Август 2021
3 снимки

Изпълнителката на едни от най-актуалните съвременни хитове през последните години Михаела Филева ще ги представи на живо с бандата си  на 5 август (четвъртък) в столичен клуб.

Песните „Адженда“, „100 на 100“, „ И аз съм тук“, „Латино Сеньорита“, „Опасно близки“, „ИН и ЯН“, „Приливи и отливи“ са само част от сетлиста, който тя ще изпълни в лятната вечер в сърцето на София.

В средата на май тази година Михаела представи своя трети албум „ИН и ЯН“,  с който добавя още силни тракове в сценичния си репертоар. Талантливата певица и продуцентите й от Монтe Мюзик вярват, че българската публика заслужава да е зрител на концертни изяви на родни изпълнители с музика, създадена специално за нея. През последните няколко години Михаела Филева е изключително продуктивна като автор на голяма част от песните си, което е нейният начин да общува и да споделя с феновете си.

На 5-ти август Михаела ще излезе на сцената заедно с музикантите Васил Крумов - китари, Краси Тодоров - клавишни, Сашо Обретенов – бас китари и Васил Вутев – барабани. Пропуски за събитието могат да се закупят в мрежата на Еventim, ограничено количество  ще е налично и на място.

Само преди месец Михаела и Графа  представиха дуетната песен „Адженда“, която мигновено се превърна в един от най-въртените летни хитове в българския ефир. Междувременно топ изпълнителката продължава турнето си „ИН и ЯН“ с Маестро Максим Ешкенази,  а веднага след концерта в Кино Кабана отлита за Варна, където ще изнесе концерт на 6 август на една от най-големите клубни сцени в града.

Ключови думи: