На живо

7

Михаела Филева пусна нова песен

Парчето "По-добра от мен" идва придружено с видео, което направи премиерата си на 19.04

Публикувано на 19 Април 2022
Михаела Филева пусна нова песен
Снимка: Monte Music / Теди Грозданов

Михаела Филева представи видеото на авторската си песен „По-добра от мен“.

Грациозна, красива и различна, Михаела разказва сюжет, в който всеки може да открие себе си.

Снимка: Monte Music / Теди Грозданов


Видеоверсията на „По-добра от мен“ е създадена от тандема Buddubbaz Tape Company, който с идейната си концепция печели одобрението на Михаела Филева и продуцентите ѝ от Монте Мюзик. В клипа виждаме Михаела в 4 коренно различни визии и излъчване, което кореспондира с внушението на песента, че всеки избира коя версия на себе си да бъде. В клипа красивата певица си партнира с модела Дейвид Амити.

Снимка: Monte Music / Теди Грозданов


Новият сингъл на Михаела е включен в албума ѝ „ИН и ЯН“, издаден преди по-малко от година. Песента бързо се превръща в една от най-слушаните от феновете на певицата в дигиталните платформи, които я определят като бъдещ хит.
Съвсем скоро „По-добра от мен“ ще има свой лайв аранжимент, който ще бъде част от предстоящите концерти на харизматичната изпълнителка. Само преди дни тя обяви старта на национално турне, като първата дата е в родия ѝ град Велико Търново (13 юни), следват Варна и Русе, съответно на 14 и 15 юни. Почитателите на Михаела в София ще имат възможостта да се насладят на изпълненията ѝ на живо на 28 април в столичен клуб.

Ключови думи: