На живо

7

Michael Buble става гост-съдия в телевизионно шоу

Мултиплатинената суперзвезда ще изпълни най-новия си сингъл и заглавната песен на албума Higher

Публикувано на 25 Септември 2022
Michael Buble става гост-съдия в телевизионно шоу
Снимка: Орфей Мюзик

„Dancing With The Stars“ представя тематичната седмица на Michael Buble в „Disney+“, която стартира в понеделник, 24-ти октомври.

Мултиплатинената суперзвезда, носител на множество награди „Grammy“, не само ще изпълни най-новия си сингъл и заглавната песен на албума Higher, но и ще влезе в ролята на гост-съдия. Всички заменитости и професионални състезатели ще танцуват на хитови парчета от обширния каталог на Bublé. 

Освен това Buble си партнира с Derek Hough за националното състезание по танци "Higher", което ще продължи до 7-ми ноември и е отворено изключително за американски граждани. Феновете могат да участват, за да спечелят уникални награди, включително среща във FaceTime с Майкъл Бубле, частен урок по танци с легендарния танцьор на „Dancing With The Stars“ – Derek Hough, самолетни билети и настаняване в Лос Анджелис за четирима, билети за финала на сезона на „Dancing With The Stars“ (на 21-ви ноември) и билети за Дисниленд. 

Това е продължение на сътрудничеството между Бубле и Hough, който е режисьор и хореограф на видеоклипа на Buble към „Higher“. 

С изпълнения пред многобройна публика всяка вечер, Бубле продължава турнето си Higher в САЩ., което следва неговото разпродадено международно турне това лято. Продуцирани от националния промоутър на турнета – „Beaver Productions“, предстоящите спирки включват „Crypto.com Arena“ в Лос Анджелис (23-ти септември) и „Golden 1 Center“ в Сакраменто (24-ти септември), преди хедлайн турнето да приключи в „KeyBank Center“ в Бъфало (11-ти октомври). 

Албумът Higher на Michael Buble предизвика най-ентусиазираните отзиви, които певецът е получавал до момента от страна на критиците. Variety го възхвалява: „В „Higher“ Бубле успява да покаже целия диапазон на своя талант, като същевременно остава верен на идоли, влияния и най-важното – на себе си“, а The New York Times го представи в обширна история за корицата, коментирайки: „Пресечната точка на тези привидно различни селекции е неговият жизнерадостен и мелодичен глас, способен да пренесе всяко нещо в царството на истинската романтика. Entertainment Weekly отбеляза: „Kогато започна да сглобява новия си албум, той искаше да се развие творчески по нови начини.

Продуциран от Greg Wells и Bob Rock, заедно с Alan Chang, Jason ‘Spicy G’ Goldman и сър Paul McCartney, Higher е първият студиен албум на Michael Buble от три години насам и следва неговото изключително успешно двугодишно глобално турне An Evening With Michael Bublé, 10 години след огромния успех на неговия класически коледен албум Christmas.

Michael Buble е продал над 75 милиона албума по време на невероятната си кариера и се радва на огромен успех като един от най-вълнуващите глобални творци, с разпродадени концерти в над 30 държави. С кариера, която включва четири спечелени награди „Grammy”, множество награди “Juno”, шест мултиплатинени албума, разпродадени глобални турнета, над 14 милиона стриймвания в цял свят и нов албум, който мнозина наричат най-добрия му запис в историята, Майкъл Бубле продължава да върви стремглаво нагоре през 2022 година с албума си Higher.

Ключови думи: