На живо

7

Michael Bublé с коледен подарък за феновете си

Публикувано на 21 Октомври 2021
Michael Bublé с коледен подарък за феновете си
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Christmas на Michael Bublé празнува 10 години феноменален успех като коледен албум по впечатляващ начин с анонса, че Warner Records/Reprise Records ще издадат изключително обновена колекция от музика и празнични екстри, съдържащи се в лимитираното издание на супер делукс боксета.

2021 боксетът, плануван да излезе на 12 ноември в Щатите и Канада и на 19 ноември за света, се очаква да се превърне в мечтания подарък за всички и да донесе през този празничен сезон нова радост и светлина на феновете на Bublé навякъде.

Боксетът ще съдържа CD със 7 бонус трака, лично избирани от артиста, и ще включва нови песни: съвместно писаната от Bublé “The Christmas Sweater” и нова студийна версия на любимата празнична класика “Let It Snow!”, записана в прочутото студио Abbey Road Studios Лондон с BBC Big Band Orchestra. Други песни в бонус CD-то са “The More You Give (The More You’ll Have)” и “Winter Wonderland” – дует с Rod Stewart.

Допълнителни елементи в боксета с оригиналното CD са:
• Книга с твърди корици от 48 страници, включваща персонално ново писмо от артиста до феновете му.
• Индивидуално номерирана 12 x 12 литография.
• Ексклузивна зелена плоча на оригиналния албум.
• DVD: The Making of Christmas – пълна компилация от специални моменти зад кадър и в студиото, заснета по време на записването на албума с многократни коментари от Bublé.
• Ексклузивен и уникален коледен орнамент, както и 6 страници от опаковъчна хартия и 6 коледни картички. Christmas на Michael Bublé е разпродал над 16 милиона албума през тези десет години, събрал е 4 милиарда стрийма (еквивалент на 60 милиона албума) и годишно задържа #5 позицията в музикалните класации по света. За последните десет години песните от Christmas са неминуемо просъствие в домакинства, магазини и ресторанти.h Гласът му буквално се е превърнал в саундтрака на сезона.

Michael Bublé, мултиплатинен, неколкократен носител на награди Grammy и Juno, който е имал четири #1 албума, много хитови сингли и 8 напълно разпродадени турнета, в момента приключва концертното си турне в Щатите и Мексико. 

Ключови думи: