На живо

7

Michael Bublé пусна ново видео

Публикувано на 23 Февруари 2022
Michael Bublé пусна ново видео
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Неколкократният носител на награди Grammy и супер звезда Michael Bublé пуска HIGHER, 11-ия си студиен албум чрез Warner Records / Reprise Records на 25 март.

А първият сингъл “I’ll Never Not Love You” вече има и официален видеоклип, който може да видите по-долу на страницата. 

Продуциран от Greg Wells и Bob Rock, успоредно с Allen Chang, Jason ‘Spicy G’ Goldman и Sir Paul McCartney, HIGHER е първият студиен албум от Bublé за три години и следва много успешното, напълно разпродадено двугодишно турне “An Evening With Michael Bublé Tour”, както и 10 годишнина от масивния успех на класическия албум Christmas.

Открояващи се песни от новия албум са магичният дует с Willie Nelson в "Crazy", чувствената версия на Bublé на писаната от Сър Paul McCartney песен "My Valentine" (продуцирана от McCartney), класиката на Bob Dylan “Make You Feel My Love” и три оригинални, писани от Bublé песни, включително сингъла “I’ll Never Not Love You.” Други ключови песни са интерпретацията на Bublé на класиката от Sam Cooke “Bring It On Home To Me”, “You’re The First, The Last, My Everything” и веселата “A Nightingale Sang in Berkeley Square”. Албумът завършва с драматична и разбиваща сърцето версия на “Smile”, придружена от госпъл хор.

Както Bublé коментира, “Този път се открих напълно за опитването на нови неща. Порових по-дълбоко, докато работех, и се обградих с най-великите създатели на музика в планетата с гигантско въображение. Независимо дали седях да пиша с Ryan Tedder и Greg Wells, записвах три песни в един сен с Bob Rock и 40 oт най-невероятните музиканти в студиото, които не са свирили от 15 месеца, танцувах, смеех се и плачех по бельо в домашното ми студио, когато песен звучеше просто правилно, всеки момент бе магичен или сякаш Вселената заговорничи да ме доведе до този момент от 20-годишно пътуване. Никога не съм бил по-развълнуван след завършването на албум“.

“Michael Bublé е страхотен партньор по танци. Той признава много от усилията ми, но аз признавам него за доверието си и работата с нов екип. Той е феноменален хитмейкър“, коментира Greg Wells.

Bob Rock добавя, “След като съм работил с него, това е най-фокусираният и вдъхновен Michael. Той разбра записа, който иска да направи. Имаше ясна представа. Веднага щом започнахме, той пое риска да докара всяка песен на мястото, на което я чуваше в главата си“.

Слушайте “I’ll Never Not Love You”  у нас чрез Орфей Мюзик / Warner Records / Reprise Records. 

Ключови думи: