На живо

7

Michael Bublé издава нов албум през март

Първият сингъл “I’ll Never Not Love You” показва, че няколко пъти печелилата награди Grammy и Juno и мултиплатинена глобална супер звезда е на върха на вокалните си и креативни сили

Публикувано на 01 Февруари 2022
Michael Bublé издава нов албум през март
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Неколкократният носител на награди Grammy и супер звезда Michael Bublé пуска HIGHER, 11-ия си студиен албум чрез Warner Records / Reprise Records на 25 март.

Първият сингъл “I’ll Never Not Love You” показва, че няколко пъти печелилата награди Grammy и Juno и мултиплатинена глобална супер звезда е на върха на вокалните си и креативни сили. 

Продуциран от Greg Wells и Bob Rock, успоредно с Allen Chang, Jason ‘Spicy G’ Goldman и Sir Paul McCartney, HIGHER е първият студиен албум от Bublé за три години и следва много успешното, напълно разпродадено двугодишно турне “An Evening With Michael Bublé Tour”, както и 10 годишнина от масивния успех на класическия албум Christmas.

Открояващи се песни от новия албум са магичният дует с Willie Nelson в "Crazy", чувствената версия на Bublé на писаната от Сър Paul McCartney песен "My Valentine" (продуцирана от McCartney), класиката на Bob Dylan “Make You Feel My Love” и три оригинални, писани от Bublé песни, включително сингъла “I’ll Never Not Love You.” Други ключови песни са интерпретацията на Bublé на класиката от Sam Cooke “Bring It On Home To Me”, “You’re The First, The Last, My Everything” и веселата “A Nightingale Sang in Berkeley Square”. Албумът завършва с драматична и разбиваща сърцето версия на “Smile”, придружена от госпъл хор.

Както Bublé коментира, “Този път се открих напълно за опитването на нови неща. Порових по-дълбоко, докато работех, и се обградих с най-великите създатели на музика в планетата с гигантско въображение. Независимо дали седях да пиша с Ryan Tedder и Greg Wells, записвах три песни в един сен с Bob Rock и 40 oт най-невероятните музиканти в студиото, които не са свирили от 15 месеца, танцувах, смеех се и плачех по бельо в домашното ми студио, когато песен звучеше просто правилно, всеки момент бе магичен или сякаш Вселената заговорничи да ме доведе до този момент от 20-годишно пътуване. Никога не съм бил по-развълнуван след завършването на албум“.

“Michael Bublé е страхотен партньор по танци. Той признава много от усилията ми, но аз признавам него за доверието си и работата с нов екип. Той е феноменален хитмейкър“, коментира Greg Wells.

Bob Rock добавя, “След като съм работил с него, това е най-фокусираният и вдъхновен Michael. Той разбра записа, който иска да направи. Имаше ясна представа. Веднага щом започнахме, той пое риска да докара всяка песен на мястото, на което я чуваше в главата си“.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music



Michael Bublé започва да пее на 4-годишна възраст в семейния си дом в Бърнаби, Канада и не е спирал оттогава насетне. Поименният му студиен албум с Reprise Records излиза през 2005. Последва серия от мултиплатинени №1 албуми, вкючващи Call Me Irresponsible, Crazy Love, To Be Loved и Christmas. Най-скорошният му албум Love дебютира на № 1 в Billboard Top 200. Той е разпродал над 75 милиона албуми през забележителната си кариера. Албумът му Christmas, излязъл преди десет години, продължава да се продава и слуша, а гласът му се превърна в синоним на празничния сезон. Като изпълнител Bublé се наслаждава на огромен успех през последните десетилетия като един от най-вълнуващите глобални артисти, изнасящи турнета, с напълно разпродадени концерти в над 30 държави. Най-скорошното турне, “An Evening With Michael Bublé” от 2019-2022, е видяно от милиони фенове по света. Той обича хокей, фентъзи футбол, TikTok и да пее. Michael е горд баща на Noah, Eli и Vida.

Слушайте “I’ll Never Not Love You”  у нас чрез Орфей Мюзик / Warner Records / Reprise Records. 

Ключови думи: