На живо

7

Megan Thee Stallion и Future пуснаха съвместен сингъл

„Pressurelicious“ е третата издадена песен на Меган за 2022 г.

Публикувано на 25 Юли 2022
Megan Thee Stallion и Future пуснаха съвместен сингъл
Снимка: Орфей Мюзик

Суперзвездата, предприемач и филантроп, носителка на 3 награди Грами – Megan Thee Stallion, обедини сили с Future, за да издаде новия си сингъл „Pressurelicious“, (продуциран от HitKidd).

Новият сингъл е въздействащо, съблазнително парче, демонстриращо смелостта на жена, която знае коя е, какво може да предложи и желанието ѝ да открие партньор, който да обича и приема всяка част от нея.

„Pressurelicious“ е третата издадена песен на Меган за 2022 г., след успеха на силната ѝ колаборация с Dua Lipa за „Sweetest Pie“ през март и нейното ослепително лирично представяне на „Plan B“ през април.

Родената в Хюстън изпълнителка наскоро се обедини с френската модна къща „Mugler“, за да представи иновативен музикален видеоклип към „ Plan B“, който е креативна пресечна точка на музика, мода и забавление. Креативният директор на „Mugler“ – Casey Cadwadaller, сърежисира видеото и създаде специфичния външен вид на Меган.

Издаването на „Pressurelicious“следва трансконтиненталното фестивално пътуване на Megan из Европа, включително вълнуващо изпълнение в Гластънбъри.

По-рано това лято Megan блесна на „Billboard Music Awards 2022“, където спечели наградата „Най-добра рап изпълнителка“ за втора поредна година. Тя също беше призната от „The Webby Awards“ и получи наградата „Special Achievement Award“ за 2022 г. за артистичност и подкрепа.

Ключови думи: