На живо

7

Megan Thee Stallion се завърна с новия си сингъл

Парчето “Cobra” бележи първия й самостоятелен проект от 2022 година насам

Публикувано на 03 Ноември 2023
Megan Thee Stallion се завърна с новия си сингъл
Снимка: Getty Images / Arturo Holmes

Megan Thee Stallion издаде нов сингъл. 

От издаването на най-скорошния си албум Traumazine миналата година досега, Megan публикува два хита, а именно колаборацията с Cardi B – “Bongos”, и песента “Out Alpha the Alpha” от саундтрака на филма Dicks: The Musical. Въпреки това новото й парче “Cobra” бележи първия й самостоятелен проект от 2022 година насам.

Сингълът е значим също и с това, че е първият рилийс на Megan от създаването на собствената й музикална агенция Hot Girl Productions, след като години наред водеше правна битка срещу предишния си лейбъл. В светлината на тези – и други – актуални събития, темата на новата песен на американската звезда изглежда подходяща.

„Кобрата е олицетворение на куража и самодостатъчността“, обясни рапърката в своя Instagram публикация. „Тя се изправя свирепо срещу предизвикателствата и ни учи как да открием вътрешната си сила и да разчитаме на себе си, за да победим заплахите. Да подражаваме на кобрата ни помага да бъдем по-уверени в човека, който се крие в нас“.

Текстът на песента се позовава на това послание. Въпреки признанието на Megan, че е „много депресирана“, тя все пак затвърждава своята сила и висока самооценка. Музикалното видео на парчето дори започва с думите: „Както змията сменя своята кожа, така ние трябва да се отървем от своето минало отново и отново“. 

Видеото можете да гледате тук.

Ключови думи: