На живо

7

Megan Thee Stallion с нов трак

Новият сингъл на носителката на три награди Grammy, суперзвезда, предприемач и филантроп демонстрира огнения глас на изпълнителката

Публикувано на 13 Май 2024
4 снимки

Megan Thee Stallion представи чисто новия си сингъл „BOA“.

Новият сингъл на носителката на три награди Grammy, суперзвезда, предприемач и филантроп  демонстрира огнения глас на Мegan под ритъма на LilJuMadeDaBeat, който включва семпли от класиката на Gwen Stefani „What You Waiting For?“ от 2004 г. „BOA“ също включва запомняща се мелодия, в който рапира родената в Хюстън: „Правя глупости за TikTok, аз съм наистина хип-хоп, всички знаят, че съм гореща и всичките ми диаманти танцуват, няма нужда да правя TikTok“. 

„BOA“ е най-новата песен на Мegan със змийска тематика, след скорошни издания сингъл „HISS“ през януари 2024 г. и „Cobra“ през ноември 2023 г. Първата дебютира под номер 1 в Billboard Hot 100 и също така стана първата в историята първата солова песен на рап изпълнителка, която дебютира под номер 1 в Billboard Global 200.

Мegan даде тласък на изпълнената с музика седмица, като върна #MeganMonday с изненадващото издание на нейното “I Think I love Her Freestyle” в социалните си медии. Родената в Хюстън изпълнителка рапира върху инструментала на емблематичната песен на Gucci Mane.

Съвсем наскоро Megan се появи на корицата на Women’s Health, където обясни решението си да избере змийския мотив като част от своето прераждане и сподели своята гледна точка за това как змиите се “страхуват, misunderstood, respected, healing.”

Новата песен идва, докато Megan се готви да започне турнето „Hot Girl Summer“ – първото ѝ хедлайн турне заедно със специалния гост GloRilla. Първият етап от турнето започва на 14 май в Минеаполис и завършва в Сан Франциско на 23 юни, преди тя да отпътува за Европа.

Мegan и GloRilla наскоро демонстрираха своя колективен ум за сътрудничество, когато се обединиха, за да издадат “Wanna Be”. Песента дебютира под номер 11 в Billboard Hot 100 през април и доведе до създаването на хитовото предизвикателство „Wanna Be“, което превзе социалните медии.

Миналия месец Megan също беше отличена на годишната гала на Planned Parenthood, където ѝ беше връчена наградата „Catalyst of Change.“ Певицата също се появи на корицата на AdWeek и говори за свързването и пресечната точка на музиката и бизнеса, на конференцията на AdWeek’s Social Media Week conference /Седмицата на социалните медии/, като основен лектор.

Песента „BOA“ излиза чрез Hot Girl Productions, у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: