На живо

7

Megan Thee Stallion разкри нов сингъл

Родената в Хюстън изпълнителка също така пусна съответсващо лирик видео към парчето, озаглавено „HISS“

Публикувано на 29 Януари 2024
Megan Thee Stallion разкри нов сингъл
Снимка: Ramona Rosales

Трикратната носителка на награда Grammy, суперзвездата, предприемач и филантроп Megan Thee Stallion издаде новия си сингъл.

Родената в Хюстън изпълнителка също така пусна съответсващо лирик видео към парчето, озаглавено „HISS“.

Сингълът демонстрира склонността на Megan да създава куплети и затвърждава мястото ѝ като един от най-талантливите и доминиращи автори на текстове в хип-хопа.

С „HISS“ – който е продуциран от LilJuMadeDaBeat, Bankroll Got It и Shawn „Source“ Jarrett – Megan не се сдържа и е директна в своя разказ. Тя блести с огнените си реплики и с майстортсвото си за създаване на текстове.

“HISS” продължава аспекта на змийската тема на последните солови издания на Megan. През ноември 2023 г. тя представи своя сингъл „Cobra“, който засяга темата за психичното здраве и се фокусира върху важността на това да се отърсим от миналото и да започнем наново.

Megan допринесе за продукцията на „Cobra“, работейки в тясно сътрудничество с китариста Diggy Lessard, за да усъвършенства ритъма. За да допълни песента, тя пусна зашеметяващо видео.

Освен че издава солова музика, родената в Хюстън изпълнителка наскоро си сътрудничи с Reneé Rapp за заразителния хит “Not My Fault” от саундтрака на „Mean Girls“. Те заедно се появиха в Saturday Night Live миналия уикенд, за да изпълнят песента, а Megan също направи епизодична поява в аплодирания филм, който дебютира под номер 1 в боксофиса.

Megan продължи да демонстрира своята гъвкавост, обединявайки се с NBC и Олимпийските игри за промоционално място за популяризиране на предстоящите Олимпийски игри през 2024 г., които ще се проведат в Париж. В клипа Megan преразглежда традиционните игри като „Thee Paris Olympics“, където танцува във Версайския дворец с коне за обездка като фонови танцьори.

Сингълът „HISS“ на Megan Thee Stallion можете да слушате чрез Hot Girl Productions/Орфей Мюзик. 

Ключови думи: