На живо

7

Megan Thee Stallion и Dua Lipa със съвместна песен

"Sweetest Pie” излиза с музикално видео, режисирано от Dave Meyers и продуцирано от Freenjoy

Публикувано на 11 Март 2022
Megan Thee Stallion и Dua Lipa със съвместна песен
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Megan Thee Stallion и Dua Lipa обединиха усилия. 

Днес двете носителки на награди GRAMMY разкриха, че си сътрудничат по парчето “Sweetest Pie”.

Излязъл през Месеца на жената, тракът е мощна колаборация с две от най-силните жени в музиката и е първи сингъл на Megan за 2022 година.

"Sweetest Pie”  излиза с музикално видео, режисирано от Dave Meyers и продуцирано от Freenjoy. 

Днес Megan ще бъде и гост в най-новия епизод на подкаста Dua Lipa: At Your Service, помитащ придружител на нюзлетъра Service95, в който Megan също е включена тази седмица. Dua и Megan обсъждат как се е зародил новият им трак, как Megan използва платформите си да промотира защитата на цветнокожите жени, нуждата жени артисти да се подкрепят взаимно и важността от разрушаването на мизогинията, все още бурно присъстваща в хип-хопа и музикалната индустрия – и всичко това, докато са горещи момичета в същото време.

През 2021 Megan спечели три награди GRAMMY и получи номинация за четири, две NAACP Image Awards и Top Rap Female Artist на Billboard Music Awards. Тази година тя е номинирана за две награди GRAMMY, включващи и “Thot Shit” за Best Rap Performance. Megan ще се присъедини към Dua Lipa на турнето Future Nostalgia Tour в три дати и се очаква да тръгне на свое турне това лято.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Dua Lipa в момента е на американския етап от възторжено приетото турне Future Nostalgia World Tour, което Billboard нарекоха "точно типа концерт завръщане-към-истинския-свят, за който феновете жадуваха“. Megan ще придружи Dua на Future Nostalgia World Tour следващата седмица в Денвър, Тулса и Финикс. Трикратната носителка на GRAMMY започна 2022 с Billboard Top Hot 100 Song of the Year за сингъла “Levitating” и награда GRAMMY за Best Pop Vocal Album с Future Nostalgia.

У нас можете да слушате “Sweetest Pie” чрез Орфей Мюзик / Warner Music. 

Ключови думи: