На живо

7

Megan Thee Stallion издаде нов албум

Музикалната колекция на суперзвездата, предприемач, филантроп и носителка на 3 награди GRAMMY, въвежда слушателите в най-дълбоките й и съкровени мисли и засяга темата за нейната себереализация и справянето ѝ с травмата

Публикувано на 16 Август 2022
Megan Thee Stallion издаде нов албум
Снимка: WMG

Megan Thee Stallion издаде своя дългоочакван нов дългосвирещ албум.

Музикалната колекция Traumazine идва след четирите ѝ EP-та – Fever, Make It Hot, Tina Snow и Suga и двата ѝ дългосвирещи албума – Good News и Something For Thee Hotties, всички получили одобрението на критиката. 

Новият албум на суперзвездата, предприемач, филантроп и носителка на 3 награди GRAMMY, въвежда слушателите в най-дълбоките ѝ и съкровени мисли и засяга темата за нейната себереализация и справянето ѝ с травмата.

Албумът Traumazine е пълен с невероятни колаборации, включително Dua Lipa, Key Glock, Jhené Aiko, Rico Nasty, Latto, Lucky Daye, Pooh Shiesty, както и популярни изпълнители от Хюстън, като Sauce Walka, Big Pokey и Lil Keke както и с множество солови парчета на Thee Stallion. Албумът също така включва и предишни песни, като “Pressurelicious”, “Sweetest Pie” и “Plan B”.

Traumazine излиза след като Megan спечели наградата на Billboard “Top Rap Female Artist” за 2022 г. – втората ѝ поредна победа. Тя също така беше призната от The Webby Awards и получи наградата „Special Achievement Award“ за 2022 г. за артистичност и подкрепа.

Новият албум на Megan Thee Stallion, Traumazine, излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, и вече е наличен навсякъде.

Ключови думи: