На живо

7

Masked Wolf се завръща с нов сингъл

Веселият трак “Say So” е ранен претендент за песен на лятото и маркира много очакваното продължение от австралийския рапър

Публикувано на 11 Юли 2021
Masked Wolf се завръща с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Звукозаписният артист на Elektra, Masked Wolf, разкри чист новия си “Say So”,  наличен у нас за слушане във всички дигитални и стрийминг платформи чрез Орфей Мюзик / Elektra Records. 

Веселият трак е ранен претендент за песен на лятото и маркира много очакваното продължение от австралийския рапър на глобалния хит “Astronaut In The Ocean”, който вече стана #1 в 8 държави по света и наброява над МИЛИАРД стрийма до момента. “Say So” показва Masked Wolf отново в колаборация с продуцента на “Astronaut”, Tyron Hapi.   

Masked Wolf обяснява: Винаги е важно за мен да казвам нещо с музиката си, дори ако е скрито в звучаща забавно, приповдигната песен. В ’Say So’ пиша как във времена на неприятности често се опитваме да се правим, че всичко е наред, дори когато наистина не е. Без значение колко лоша е ситуацията или колко близо сме до саморазрушението, мислим, че ако продължаваме да си казваме, че сме добре, тогава може би ще бъдем. Мислим, че ако си казваме това, значи си го казваме така, но наистина имаме нужда от помощ“.   

“Astronaut In The Ocean” още се доказа като мултиформатен феномен в Щатите, изкачвайки се до #1 в класацията на Rhythmic, като остана  ставилен в топ 10 на Top 40 radio. Песента прекара 20 седмици в Billboard Hot 100, оглавявайки #6 като се задържа на #12 тази седмица.  Междувременно официалното музикално видео наброява над 180 милиона гледания в on YouTube.  Masked Wolf направи световния си телевизионен дебют с епично изпълнение в “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, последвано от първата си праймтайм телевизионна поява в “The Voice” и съвсем наскоро в  “The Kelly Clarkson Show”. Миналият месец Masked Wolf пусна “Gravity Glidin’”, трак, който той описа като “…отговорът на Astro.  Там, където ‘Astronaut In The Ocean’ е за това, че не съм където трябва да бъда, тази песен е за чувството да намеря мястото си и накрая да се плъзна в средата, в която съм роден да бъда“.  

Очаквайте за още много от Masked Wolf през 2021. 

ЗА MASKED WOLF:

Трансформирайки се от любезен човек в неудържим звяр в студиото за ден, Masked Wolf (aka, Harry Michael) безсъмнено утвърди себе си като могъща, отдадена и примитивна хип-хоп сила. След като завършва училище роденото в Сидни, Австралия момче неуморимо работи в продажбите, за да финансира записванията си. Той дори взима заем, за да построи домашно студио, правейки стотици песни и хиляди часове в „лабораторията“. През 2018 той пусна независимия дебют “Speed Racer”. Тракът събра милиони слушания и обърна главите към Австралия.  Следвайки “Night Rider” и “Water Walkin”, той разкри “Astronaut in the Ocean”. Лутайки се между китари,  808s барабанна машина, неонови клавиши и ловка игра на думи, той се потапя в откровени текстове, заставайки директно срещу депресията. Разпознаваемите рифове и напевни припеви първоначално пламват онлайн. Те бързо подбуждат над 350 000 Tik Tok видеа, обхващащи всичко от записи на екипа на американския военен хеликоптер Blackhawk до заварчици и рибари по леда (много далече от типичните Tik Tok идеи!). Междувременно главният куотърбек, шампион на Super Bowl в Канзас Сити, Patrick Mahomes, дори включи трака в инстаграм пост, подгрявайки експлозията в началото на 2021. Трупайки стотици милиони стриймове, нашумелият рапър и изпълнител  освобождава порой от лични истини и емоции в дебюта си с Elektra Records през 2021, а още тепърва предстои.

Ключови думи: