На живо

7

Masked Wolf разкри нов сингъл

Платинено сертифицираният звукозаписен артист сподели парчето “Fallout”, което е в сътрудничество с рок бандата Bring Me The Horizon

Публикувано на 05 Април 2022
Masked Wolf разкри нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Masked Wolf представи нов сингъл. 

Платинено сертифицираният звукозаписен артист сподели парчето “Fallout”, което е в сътрудничество с оглавяващата класациите, номинирана за награди GRAMMY® рок банда Bring Me The Horizon.

Masked Wolf и групата първначално обединиха сили през лятото на 2021, за да запишат трака, който е завършен от умелите куплети на рапъра и масивния припев от силните и уникално разпознаваеми вокали на фронтемана Oli Sykes.

Песента пристига след скорошната колаборация на бандата с Ed Sheeran по “Bad Habits” – за първи път представена на наградите BRIT – и с Machine Gun Kelly по “maybe”. 

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

За новата колаборация Masked Wolf коментира: “Не съм правил толкова тъмна колаборация; винаги съм чувствал, че стилът ми има този мрак и чаках правилната възможност да го покажа. Когато чух "Fallout", той ме грабна веднага. Почувствах се сякаш ми е предопределено да съм в развалините, но все пак мога да изляза, това е усещането, което ми даде. Начинът, по който песента се изгражда с времето, ме накара да почувствам, че изобщо няма нищо лошо в нея. За мен тя е перфектно структурирана и ми дава емоциите, в които обичам да се потапям по-дълбоко, когато пиша песни”. 

Миналата есен Masked Wolf разкри дебютния си микстейп от 17 трака, Astronomical, подчертан от два пъти платинено сертифицирания хит “Astronaut In The Ocean” и открояващия се трак “Pandemonium”.

“Astronaut In The Ocean” се оказа феномен, превземайки No. 1 в осем държави по света и задминавайки милиард стрийма, като се превърна и в осмата най-консумирана песен за 2021 и спечели много признания в престижния списък Hitmakers List на Variety. Тракът прекара 22 седмици в Billboard Hot 100 и се изкачи до Top 10 в Top 40 Radio в Щатите. Междувременно официалното музикално видео събра близо 300 милиона гледания в YouTube.

“Fallout” можете да слушате у нас във всички стрийминг платформи чрез Орфей Мюзик/Elektra Records. 

Ключови думи: