На живо

7

Martin Garrix представи нова песен

„Hero“ е подкрепена от изпълнен със супергерои музикален клип

Публикувано на 12 Декември 2022
Martin Garrix представи нова песен
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

В сътрудничество с Nuverse, Second Dinner и MARVEL Entertainment, космическият диджей и продуцент Martin Garrix и певецът и автор на текстове JVKE представят новата си песен „Hero“, подкрепена от изпълнен със супергерои музикален клип.

В това зашеметяващо приключенско видео, вдъхновено от хитовата игра MARVEL SNAP, епичните любовни истории на Marvel биват използвани като лупа, през която се наблюдават премеждията на влюбването.

Във видеото, JVKE изпада в дълбок размисъл, когато получава твърде познатото съобщение „Можем ли да поговорим?“ от бившата си приятелка. С течение на клипа, той продължава да изследва върховете и спадовете на връзката си чрез любимите на феновете любовни истории от филмите на Marvel като Spider-Man & MJ & Sandman, T'challa & Storm и Wanda & Vision. Това е първият път, когато тези герои на Marvel се появяват в музикален видеоклип.
„Hero“ изследва една нова страна от творчеството на Garrix, едно по-мистериозно и нежно звучене, с което вокалите на JVKE перфектно се сливат. Песента вече предизвика трепетно вълнение по целия свят, когато диджеят обяви издаването й преди няколко седмици.

„За мен е голяма чест да бъда част от този проект. Обичам да изследвам нови територии с моята музика и съм много развълнуван, че сингълът най-накрая излиза днес“, споделя Garrix.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Завладяващото музикално видео е създадено от престижното лондонско анимационно студио The Line Animation и направи своя официален световен дебют на The Game Awards, където MARVEL SNAP е номинирана за наградата за най-добра мобилна игра.

Ключови думи: