На живо

7

MARINA с нова версия на хит

Публикувано на 27 Октомври 2021
MARINA с нова версия на хит
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

MARINA отново гради мост между жанровете като се обединява с базираната в Чикаго поп банда Beach Bunny за нова преработка на трака “I Love You But I Love Me More”. “I Love You But I Love Me More (Beach Bunny Remix)” на MARINA & Beach Bunny, който съдържа изцяло нов куплет от Lili Trifilio от Beach Bunny, у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records.

“Когато бях в гимназията, Marina промени всичко”, казва Trifilio. “Нямаше да правя музика днес, ако не беше тя. Тя едно от най-големите ми вдъхновения. Такава чест и привилегия е да съм част от това, особено в песен, която ти напомня за дома“.

Оригиналната версия на “I Love You But I Love Me More” се намира в новия албум на MARINA, Ancient Dreams In A Modern Land, наличен чрез Neon Gold/Atlantic Records във всички дигитални и стрийминг услуги; разнообразие от нов мърч и ексклузивни физически издания – включително плоча, CD-та, лимитирано издание Fly Trap Clear Green, Marina Metallic Blue и Ancient Dreams Gold касети и много специален Marinazine CD комплект – са налични в официалния уеб магазин на MARINA.

ANCIENT DREAMS IN A MODERN LAND се маркира като петия студиен албум на MARINA и първо дълго издание след утвърдения LOVE + FEAR през 2019. Самостоятелно писаният албум, в който тя съвместно продуцира пет трака с автора на песни/продуцент James Flanigan (Dua Lipa, Carly Rae Jepsen, Hayley Kiyoko) и номинираната за GRAMMY® продуцентка/мултиинструменталистка Jennifer Decilveo (Andra Day, Bat For Lashes, Hinds) – съдържа вече излезли парчета като “Man’s World”, “Purge The Poison” и “Ancient Dreams In A Modern Land”, всеки от тях наличен в дигиталните стрийминг платформи и услуги.

MARINA в момента се подготвя да се впусне на епичното турне Ancient Dreams In A Modern Land Tour, с начало 2 февруари 2022 в The Masonic в Сан Франциско и след това да отпътува в началото на март. Ключови моменти са изпълнения в епичните локации Terminal 5 в Ню Йорк (25 и 26 февруари) и легендарния в Ryman Auditorium в Нашвил (1 март). 

MARINA е печелила награди певица и автор на песни с платинени продажби. Тя е издала четири топ 10 албуми, включително златно сертифицирания ‘The Family Jewels’ (2010), ‘Electra Heart’ (2012), който дебютира на Number 1 в британската официална класация, FROOT (2015), който стигна до #1 в класацията на iTunes ‘Top Albums’ в редица държави, и ‘Love + Fear’ (2019), който дебютира в TOP 5 в Обединеното Кралство и топ 10 в американската класация за албуми. Най-скорошният й албум, ‘Ancient Dreams In A Modern Land, се превърна в най-аплодирания до момента, от VOGUE го нарекоха нейното “най-дръзко и емоционално издание досега“, а BILLBOARD затвърдиха Marina като “един от най-дръзките гласове в поп музиката“. Всеки един от записите на Marina е придружен от глобално, напълно разпродадено заглавно турне с концерти на някои от най-престижните локации в Обединеното (Roundhouse, London Palladium) и Щатите (Greek Theatre, Terminal 5). Тя е изпълнявала на престижни световни фестивали като Glastonbury, Coachella, Governors Ball. Marina надхвърля 2.4 милиарда световни стрийма и над 800 милиона видео гледания и има невероятно отдадена глобална фен база с онлайн последователи, надхвърлящи 7 милиона.

Beach Bunny са събрали над 800 милиона стрийма до момента с песните си, които умело минират възходите и паденията на новата любов и се целят към токсичното мъжкарство и сексизъм. Базираната в Чикаго банда получи най-доброто отличие за дебютен албум през 2020 с Honeymoon от страна на The New York Times и Rolling Stone, докато LA Times заявиха, че техният мини албум през 2021, Blame Game EP, е "отличен". Бандата ще се отправи на обширно, почти напълно разпродадено турне от 1 ноември в най-големите локации в кариерата си, включително напълно разпродадени концерти в Webster Hall в Ню Йорк Сити, Fonda Theatre в Лос Анджелис и Riviera Theatre в родния град Чикаго.  

Ключови думи: