На живо

7

MARINA пусна нова песен

Парчето идва като заглавен трак от предстоящия албум на изпълнителката

Публикувано на 27 Май 2021
MARINA пусна нова песен
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music / Tiana Timmerberg

MARINA празнува издаването на “Ancient Dreams In A Modern Land”.

 „You don’t have to fit into the norm, you are not here to conform”, пее тя в трака, който размишлява върху всичко, което можем да бъдем като същества на Земята. Жизнена визуализация, вдъхновена от VHS система за запис на видео придружава песента в YouTube ТУК.

Новата песен идва като заглавен трак от предстоящия албум на MARINA, Ancient Dreams In A Modern Land; очакван за 11 юни с вече активна предварителна поръчка.        

Успоредно с новата песен MARINA анонсира огромно глобално лайвстрийм концертно събитие, MARINA presents Ancient Dreams Live from the Desert, с премиеум дигитаната платформа Moment House. Прекарайте вечер с Marina и бандата й в далечната пустиня на Калифорния, където природата и музиката ще се слеят и съживят. В изпълнение на албума ексклузивно за първи път, както и някои любими на феновете песни, позволете на MARINA да ви отведе надалеч към уникалната си Земя за вечер на мечти в пустинята. Уникално Deconstructed Dreams афтърпарти, както и разбивка на албума и сесия с въпроси и отговори ще акомпанират стрийма, успоредно с лимитиранa среща с пресата и ексклузивен мърч. Моментът  The Ancient Dreams Live from the Desert ще се случи на 12/13 юни (в зависимост от територията) в Moment House и ще се излъчи в многобройни региони по света, включително Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Нова Зеландия и в Обединеното кралство, Европа и Африка. Вижте долу датите и часовете за лайвстрийма по територии и посетете сайта на Moment House за още информация. Билетите са в продажба на momenthouse.com/marina.  

LIVESTREAM DATES/TIMES BY TERRITORY:

North & South America - June 12th 6pm PDT

Asia, Australia & New Zealand - June 13th 6pm JST

Europe, UK & Africa - June 13th 6pm BST

“Ancient Dreams In A Modern Land” следва издаването на друг трак от албума, “Purge The Poison”, наличен в дигиталните стрийминг платформи и услуги с официално музикално видео, режисирано от Weird Life Films. Придружаващия ремикс от Pussy Riot, който още повече засилва посланието на песента, слушайте ТУК.

ANCIENT DREAMS IN A MODERN LAND се маркира като петия студиен албум на MARINA и първото дълго издание след утвърдения LOVE + FEAR през 2019. Писаният от нея нов албум също съдържа съвместно продуцирани от MARINA шест трака с автора на песни/продуцент James Flanigan (Dua Lipa, Carly Rae Jepsen, Hayley Kiyoko) и номинираната за награди GRAMMY® продуцентка/мултиинструменталист,  Jennifer Decilveo (Andra Day, Bat For Lashes, Hinds) и съдържа вече излезлия трак “Man’s World.”

Писан изцяло от MARINA като отговор на стряскащата статистика, че само два процента от продуцентите и три продуцента от инженерите в популярната музика са жени, “Man’s World” е продуциран от Decilveo и съвместно продуциран от MARINA, с инженер първата жена носителка на награди GRAMMY® за “Best Engineered Album, Non-Classical”, Emily Lazar (Sia, Clairo, Haim). Песента и придружаващото видео срещнаха големи похвали от широк набор международно отразяване в медийните издания, а Billboard ги обявиха сред “Най-важните проекти на MARINA досега“. “Man’s World” е “остро като нож сваляне на патриархата“, възкликнаха от  Refinery29, а BlackBook аплодираха трака с думите “точно типа вдъхновение, от което имаме нужда сега“.

ЗА MOMENT HOUSE

Moment House е дигитална премиум платформа, която свързва артистите и феновете им за глобални преживявания с билети – наречени Моменти. С мисия да обединява хората чрез изкуство и технология, Moment House е уникално измислена с фокус приятелска среда за артистите, елегантен дизайн, преживяване за потребителите и подкрепа за безупречни мърчандайз интеграции, глобални плащания и др.

Основана през 2019 от академията за иновации на Jimmy Iovine & Dr. Dre Academy в Южнокалифорнийския университет, Moment House е била домакина на  "Моменти'' от редица артисти като Tame Impala, Halsey, Kygo, Kaytranada, Brockhampton, Charlotte Lawrence, Ruel, Yungblud, Grouplove, Bryson Tiller, Flux Pavillion, Omar Apollo и др. Платформата също така бе домакин на лайвстрийма за двете вечери на галата на Clive Davis на Grammy тази година. Moment House ще продължи да представя моменти с някои от най-вълнуващите имена в музиката, включващи Jason Mraz, Joyce Wrice и още други. Компанията е подкрепена от водещи инвеститори от Силициевата долина и индустрията на забавлението като Troy Carter, Scooter Braun, Jared Leto, Forerunner, бившия главен изпълнителен директор на TikTok, Kevin Mayer, главния изпълнителен директор на предприятията на Google, David Krane, главния изпълнителен директор на Box, Aaron Levie, главния изпълнителен директор на Patreon, Jack Conte и Palm Tree Crew Investments (Kygo и Myles Shear). За повече информация за Moment House, посетете momenthouse.com.

“Ancient Dreams In A Modern Land”, налично сега у нас чрез Орфей Мюзик / Atlantic US във всички дигитални и стрийминг услуги ТУК.

Ключови думи: