На живо

7

Марина Кискинова влиза в двоен образ в новото си видео

Морското видео на „Вятър в пустиня“ е заснето в Лефкада, Гърция, на известния плаж Porto Katsiki, където отцепват част от плажа специално за снимките

Публикувано на 13 Юни 2022
Марина Кискинова влиза в двоен образ в новото си видео
Снимка: Monte Music Ltd.

В началото на летния сезон Марина Кискинова пуска новата си песен „Вятър в пустиня“.

Морското видео е заснето в Лефкада, Гърция, на известния плаж Porto Katsiki, където отцепват част от плажа специално за снимките. За първи път виждаме певицата с тъмна коса и крайно различна визия.

Снимка: Monte Music Ltd.

 

Във видеото, режисирано от самата Марина, тя играе сама със себе си в два образа - тъмен и светъл - което олицетворява и тези нейни страни. За заснемането на нейното второ аз, като дубльорка влиза Виктория Атанасова - хореограф на видеото и танца в него. За визиите на тъмната и светлата Марина, освен цветни лещи, използват и перуки, благодарение на салони Magama, за да може двете момичета да се разменят и да се получи ефекта на един и същи човек в две различни роли.

Снимка: Monte Music Ltd.

Зад камерата на видеото застава Добромир Николов, цветните корекции са на Любомир Балабанов /Grey Universe/. 

Музиката и аранжимента на “Вятър в пустиня” са на Веселин Ценов – Algoriddim с който работят заедно от години. Да написването на текста Марина Кискинова си партнира с Evangeline и Елена Илиева.

Ключови думи: