На живо

7

Марина Кискинова с ново видео

Публикувано на 26 Октомври 2021
Марина Кискинова с ново видео
Снимка: Марина Кискинова / Monte Music

Марина Кискинова пусна нова авторска песен – „Better Than Me“.

Нежна, но същевременно провокативна, тя е в нов стил за Марина. Текстът е на Илия Григоров - Григовор & Искрен Тончев - Искрата и е написан в комбинация от български и английски език.


“Better Than Me” е провокативен проект за мен. Излъчва самоувереност, има голяма доза пикантност в текста и сме заложили на английски припев. Отнася се най-вече към женската аудитория и за онези моменти, в които ние момичетата имаме достатъчно самочувствие да кажем - Аз съм по-добра!” споделя певицата.
Видеото към парчето е заснето в рамките на два дни на няколко различни локации. Основната е стара аристократична сграда, която е специално и почти изцяло предекорирана за снимките.
Марина сменя няколко стайлинга в клипа, инспирирани от сериала “Gossip Girl” (на който наскоро се направи римейк) - модерната в момента колежанска визия и американския east side стил. Отличава се изчистената бяла визия със специално ръчно изработени крила от цветя, показваща изключително нежното излъчване на певицата, характерно за нея.
Във видеото главната мъжка роля е на барабаниста и модел Николай Николаев. Grey Universe влиза като изпълнителна продуцентска компания. Марина е в ролята на режисьор на видеото, оператор е Добромир Николов, Любо Маринов е асистент режисьор, а Любомир Балабанов е колористът, който пресъздава цветовете от известния сериал. Сценографът зад всички декори е Елица Филева.
Музиката и аранжимента на “Better Than Me” са на Веселин Ценов - Algoriddim, композицията е колаборация от неговите идеи, тези на Искрата и на чуждестранни композитори.

Ключови думи: