На живо

7

Maluma открива 2022 г. с нова песен

Заглавието „Cositas de la USA“, в превод „малките неща от САЩ“, се отнася за подаръците от Съединените щати, които човек носи на любими хора, когато се връща обратно в родната си страна

Публикувано на 21 Януари 2022
Maluma открива 2022 г. с нова песен
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Музикалният латино идол Maluma открива 2022 г. с новата си песен „Cositas de la USA“.

Заглавието „малките неща от САЩ“ се отнася за подаръците от Съединените щати, които човек носи на любими хора, когато се връща обратно в родната си страна.

Песента е продуцирана от The Rude Boyz (Kevin ADG & Chan El Genio) и написана от Maluma заедно с Edgar Barrera, Andres Uribe, René Cano, Kevin Mauricio Jiménez (Kevin ADG), Bryan Snaider Lezcano (Chan El Genio) и Justin Quiles.
Музикалното видео е заснето в Меделин, Колумбия от режисьора Harold Jimenez и продуцента Veronica Velez от 36 Grados. С ретро и цветна визия клипът показва Maluma в поредица от посещения на различни жени, отседнали в един и същи хотел, на които той носи много подаръци.

Без съмнение, песента ще бъде една от най-чаканите на предстоящия му концерт "Medallo en el Mapa", който ще се проведе на стадион Atanasio Girardot в Меделин на 30 април 2022 г.

Освен невероятно шоу, феновете ще видят артиста да носи най-новите мъжки стилове. Versace обяви, че Maluma е лицето на новата рекламна кампания на Versace Men. Носейки визии от колекцията пролет-лято 2022 г., певецът позира в редица различни изображения, в които е със собственото си куче Буда: „Сбъдната мечта е да бъда лице на модна къща като Versace и да продължим да представяме Колумбия в световен мащаб чрез музика, мода и много други неща“, споделя той.

Източник: Кристина Георгиева / Вирджиния Рекърдс

Ключови думи: