На живо

7

Maluma представи горещо видео

В клипа на „Bikini” световната латинозвезда ни пренася на горещ плаж, където фиестата е в разгара си

Публикувано на 06 Декември 2023
Maluma представи горещо видео
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Maluma за пореден път не разочарова почитателите си и представя най-новия си видеоклип.

В клипа на „Bikini” световната латинозвезда ни пренася на горещ плаж, където фиестата е в разгара си. Maluma изпраща най-успешната си година, както артистът сам отбелязва, и в личен, и в професионален план. След успеха на хита “Segun Quien”, който достигна над 250 млн. стрийма, от екипа на колумбиеца обещават една още по-динамична 2024-а година. Maluma написа в социалните си мрежи, че видеото на “Bikini” е малък подарък за Коледа за всички негови фенове.

В края на лятото Maluma представи албума "Don Juan", който вече се радва на голям интерес сред почитателите на певеца. Проектът включва характерното регетон звучене, присъстващо в първите му албуми, като в същото време показва един по-зрял аспект на творчеството му.

Maluma е носителят на латиноамериканската награда GRAMMY за „Най-добър съвременен поп вокален албум“ ( F.A.M.E.) за 2018 г. С над 25 милиона фенове във Facebook и 63 милиона последователи в Instagram, певецът е един от най-популярните артисти в социалните мрежи. Официалният му канал в YouTube/VEVO има повече от 28,1 милиона абонати, което му носи наградата "Diamond Play Button Award" на YouTube.

Ключови думи: