На живо

7

Мahalia пусна нов сингъл

Парчето „Terms and Conditions“ следва анонса, че дългоочакваният ѝ втори албум е завършен

Публикувано на 18 Април 2023
Мahalia пусна нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик

Мahalia се завърна с нов сингъл.

Парчето „Terms and Conditions“ следва анонса, че дългоочакваният ѝ втори албум е завършен.

За песента номинираната за награда GRAMMY R&B звезда споделя: „Много се вълнувам, че всички най-накрая могат да чуят това издание! Това е почти като любовно писмо до самата мен, като същевременно е предупреждение към другите. Става въпрос за поставянето на граници и вземането на решение с кои неща вече не бих правила компромис. Създадох тази песен с моята прекрасна приятелка и изпълнителка Raye, както и с двама от любимите ми продуценти - The Elements. Този запис представя звученето на предстоящия ми втори албум и с нетърпение очаквам да видя дали хората ще го харесат!“

„Terms and Conditions“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

След като пускаше тийзъри на сингъла за феновете си в социалните мрежи през последния месец, дългоочакваното парче е първото издание на изпълнителката за 2023 г. и е продължение на предишната ѝ песен – „Bag Of You“, която излезе през ноември 2022 г.

Правейки триумфално завръщане с тази динамична ода за себепознанието и поставянето на граници, Mahalia усъвършенства характерния си стил, докато пише за тънкостите на взаимоотношенията, уважението и компромисите.

Последните няколко години бяха много успешни за родената в Лестър звезда. В началото на 2020 г. тя получи втората си номинация за награда BRIT. Mahalia участва в дебютния микстейп „Send Them To Coventry“ на рапъра от Мидландс – Pa Salieu, като същевременно имаше участие и в албум #1 на Headie One – Edna. Впоследствие певицата получи и номинация за награда GRAMMY за „All I Need“ – сингълът на Jacob Collier, в който тя участва заедно с американския рапър Ty Dolla $ign. Малко след това Mahalia завърши годината с три номинации за награда MOBO – за „Най-добро женско изпълнение“, „Най-добро R&B/соул изпълнение“ и „Албум на годината“ за дебютния си албум „Love and Compromise“, печелейки в първите две категории. През 2021 г. Mahalia беше номинирана и за първата си награда Ivor Novello за колаборацията с британския автор на песни Pa Salieu от 2020 г. – „Energy“. Впоследствие завърши годината с невероятно хедлайн шоу в престижната концертна зала в Лондон – O2 Brixton Academy. В допълнение към дългия списък от постижения, Mahalia подгрява за Adele на нейните концерти в BST Hyde Park миналото лято, както и за Alicia Keys на концертите ѝ в O2 Arena в Лондон, след което завърши годината на върха на успеха, печелейки третата си награда MOBO – за „Най-добър R&B/соул изпълнител“.

Освен наградите и номинациите, това също така е и време на дълбоко личностно израстване, което Mahalia описва като истинско предизвикателство в личния и професионалния ѝ живот. Размишлението стои в основната на писането ѝ на песни. Докато настоящата глобална ситуация носи голяма доза несигурност, певицата се надява, че нейната музика ще насърчи слушателите ѝ да отделят време, за да погледнат назад и да направят преоценка: „Всички сме съсредоточени върху това как можем да направим себе си по-добри през този период, но искам слушателите също така да се върнат към някои прекрасни или болезнени ситуации, които са преживели и да разсъждават върху това как те са помогнали за оформянето на хората, в които са се превърнали“.

Сингълът „Terms and Conditions“ вече наличен в световен мащаб чрез Atlantic Records.

Ключови думи: