На живо

7

Madeline The Person издаде миниалбум

Проектът показва младата певица изцяло в нейната стихия, преплитайки хитри химни със специфично настроение, изпълнени с проницателност и красота

Публикувано на 22 Юли 2022
Madeline The Person издаде миниалбум
Снимка: Warner Music Group

Пробивната алтернативна поп изпълнителка Madeline The Person издаде своя нов интимен мини албум – “CHAPTER 3: The Burning“.

Проектът показва младата певица изцяло в нейната стихия, преплитайки хитри химни със специфично настроение, изпълнени с проницателност и красота. Сетът от 7 песни включва ремикс на на нейния хит “MEAN!”, с участието на Noah Kahan, енергичния химн за раздяла „Why I Broke Up With You“ и новата сърцераздирателно нежна версия „Step On Flowers“.  

В “CHAPTER 3: The Burning“ Madeline представя поредица от интроспективни песни, които детайлно изследват съзряването, включвайки темите за разбито сърце и обичта към себе си във всичките им форми. „‘The Burning‘ представлява яростта, която е кипяла във всички нас толкова дълго, просто защото се страхуваме да говорим за това“ – споделя изгряващата певица. 

Вдъхновен от несподелена любов на 17 години, „Step On Flowers“ представя Madeline, която разказва за смазващото чувство да бъдеш неоценен. „Надявам се тази песен да утеши хората, които се чувстват така, сякаш не са се отнесли добре с цветята им. Уверявам ви, че вашата градина е красива и някой ден ще бъде истинско съкровище за някого“. 

В “Why I Broke Up With You” “ тя анализира края на една някога процъфтяваща любов. Това е продължение на обезоръжаващата откровеност, която тя изрази за първи път в “MEAN!,”– остър отговор на жестокостта, с която са се отнесли към нея, когато е била по-млада. „Едно нещо, което харесвам в себе си, е, че не съм като теб и никога няма да бъда“ – гордо заявява тя в завладяващия припев на парчето. „Някой, който обича да слуша собствения си глас, не казваш истината — не, просто си подъл“.

Снимка: Warner Music Group

Това е тема за вътрешната сила, която Madeline изследва допълнително в “MEAN!” remix, с участието на съавтора Noah Kahan. Сред другите забележителни парчета са бурната поп песен „Not Sorry“, драматичната акустична песен „Stupid Dog“ и извисяващата се „Baby Boy“. 

Феновете вече усещат дълбока връзка с дръзкия начин, по който 20-годишното момиче пише песните си.  “MEAN!” завладя TikTok, влизайки в Top Sounds на приложението за шест последователни седмици и събирайки над 910 хиляди създадени видеа. Миналата година Madeline беше на турне за първи път, подгрявайки „The Aces“ на турнето им. Изгряващата авторка на песни представи и наелектризиращ сет на музикалния фестивал „OUTLOUD“ в Лос Анджелис. Тази година тя ще участвана фестивала за музика и изкуства „Wonderbus“. С „Chapter 3: The Burning“ Madeline The Person открива себе си като изпълнител, преливаща с живи мелодии, интимни емоции и заразително звучене – нейните песни със сигурност скоро ще резонират с все повече нови фенове. 

CHAPTER 3: THE BURNING TRACKLIST:

  1. MEAN!
  2. Why I Broke Up With You
  3. Not Sorry
  4. Stupid Dog
  5. Baby Boy
  6. Step on Flowers
  7. MEAN! (Noah Kahan remix) by Madeline the Person & Noah Kahan 

Относно Madeline The Person:

Музиката е терапия за Madeline The Person. Изгряващата алтернативна поп изпълнителка използва писането на песни, за да се справи с травмата, триумфа и цялата палитра от объркващи чувства, която се намира между тях. Пълната откровеност е необходимост за нея – черта, която характеризира дебютния проект на 20-годишното момиче от 2021 г. – “Chapter 1: The Longing”. Подобно на стари записки в дневника, тези четири песни документират възходите и паденията, изковали възгледа на Маделин за живота. Нефилтрирано и непоколебимо, EP-то незабавно спечели феновете и критиците, натрупвайки повече от 2 милиона аудио и видео стриймвания и спечелвайки признание от списанията „Billboard“ и „People“, които я включиха в своя списък с изгряващи артисти. Докато “Chapter 1: The Longing” гледаше към миналото, Chapter 2: The Shedding“ – също издадена през 2021 г., беше като моментна снимка на настоящето. Вторият от планираните 4 мини албума засяга теми като сексуалност, идентичност и израстване. Водещият сингъл „Haunted“ е перфектен пример – успехът на акустичният поп химн се удвои, след като родената в Хюстън, Тексас, изпълнителка разкри своята сексуалност. Подобно на много поп феномени, Madeline израства в къща, изпълнена с музика. Талантът й е подхранван от ранна възраст. Тя е открита от „Warner Records“, след като публикува поредица от бързо набрали популярност кавъри в TikTok, които ѝ спечелиха 942 000 последователи. Звездата на Madeline без съмнение ще продължава да изгрява, докато тя добавя нови глави към своята история. Но както подсказва прякорът, който е избрала, пробивната изпълнителка планира да остане здраво стъпила на земята. „Имам много недостатъци, грешки и чувства, които ме нараняват“ – казва тя – „но също и всички хубави неща. Аз съм просто човек”.

Слушайте CHAPTER 3: The Burning чрез Warner Records/ Орфей Мюзик.

Ключови думи:
@