На живо

7

Macy Gray с концерт в България през есента

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса ще зарадва родните фенове по време на предстоящото си европейско турне The Reset Tour

Публикувано на 17 Май 2022
Macy Gray с концерт в България през есента
Снимка: BGTSC

Macy Gray идва за концерт в България през есента. 

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса ще зарадва родните фенове по време на предстоящото си европейско турне The Reset Tour.

Концертът по покана на BGTSC ще се състои на 26 октомври, а мястото е зала 1 на НДК. Суперзвездата ще пристигне у нас със своята тур банда The California Jet Club, с която ще представят новият студиен албум на Macy Gray, озаглавен The Reset.

Записът е продуциран от Tommy Parker и представя Macy Gray в най-добрата й лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с изключително разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл “Thinking of You”, през епичната оркестрална балада „You Got Away” до натрапчивото жизнерадостно “Every Night” (с гост – рапърът Maino).

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за Грами (и една спечелена награда), The Reset се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Macy Gray пътува по турнета: барабанистът Tamir Barzilay, кибордистът Billy Wes и басистът Alex Kyhn. Групата, която е своеобразна расова/културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – The California Jet Club. Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал. Триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите вокални изпълнения на Macy.

На концерта в София през есента, Macy Gray и The California Jet Club ще зарадват българската публика както с песни от албума The Reset, така и с най-известните и емблематични хитове на известната певица.

Билетите за концерта на Macy Gray и The California Jet Club в София влизат в продажба в мрежата на Еventim от 20 май, петък. Ценовите категории са от 60 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

 

Ключови думи: