На живо

7

Macy Gray ще завладее София с „The Reset Tour”

България е част от турнето на мултиплатинена изпълнителка и бандата „The California Jet Club”.

Публикувано на 25 Октомври 2022
Macy Gray ще завладее София с „The Reset Tour”

Концертът на Macy Gray ще се проведе на 26-ти октомври тази година, в зала 1 на НДК. „The Reset“ е първият ѝ албум, който тя издава самостоятелно без лейбъл, а актуалният ѝ сингъл „Every Night“ вече има над половин милион стрийма в платформите.

Мултиплатинената изпълнителка даде специално интервю за радио N-JOY, като разказа пред водещата Деси за това как по време на турнето усещала как хората имат нужда от това да слушат музика на живо и да “вкусят“ живота отново такъв, какъвто е бил преди пандемията. Изпълнителката сподели също, че след локдауна, който повлия на абсолютно всички, името на албума носи доста голяма символика в този аспект.

Това е най-личният и специален албум за нея. „Щастлива съм, защото “The Reset“ успя да ме извади от традиционната ми зона на комфорт и ме накара да творя по различен начин, да пея различно. Това е процес, който беше много здравословен за мен. Влязох в нетипична за мен роля, получи се много интересно и нямам търпение да го чуят повече хора“, каза Macy Gray. Не пропуска също да сподели и мнението си за момчетата от “The California Jet Club“  - „Те са страхотни хора и много талантливи музиканти.“.

На концерта на 26-ти октомври ще може да чуем новия ѝ албум, други нейни хитове, както и няколко кавъра. „Това ще е един забавен концерт, идеята е хората да дойдат, да пеят, да танцуват и да се забавляват“, каза тя.

В аудиофайла по-горе в статията може да чуете подробности по темата, както и интересни факти за самата нея.

 

Билети за концерта можете да закупите от:  https://www.eventim.bg/bg/bileti/macy-gray-sofiya-national-palace-of-culture-hall-1-584373/event.html 

Ключови думи:
@