На живо

7

Faces на Mac Miller пристига в стрийминг платформите на 15 октомври

На 15 октомври култовия микстейп на Mac Miller, Faces, ще бъде наличен във всички стрийминг услуги за първи път след първоначалното му излизане

Публикувано на 23 Септември 2021
Faces на Mac Miller пристига в стрийминг платформите на 15 октомври
Снимка: Jimmy Murton

На 15 октомври култовия микстейп на Mac Miller, Faces, ще бъде наличен във всички стрийминг услуги за първи път след първоначалното му излизане. Проектът, който за първи път дебютира на Деня на майката през 2014, е жизненоважно издание от каталога на Mac, който продължи възторжено приетия втори албум Watching Movies With The Sound Off. При пристигането си микстейпът послужи като кулминационна точка за техническите необикновени умения на Mac и затвърди креативна актуализация, която той продължи през кариерата си, преоткривайки себе си с всеки проект. Преглеждайки проекта след издаването му, критикът Craig Jenkins лаконично го описа като "най-добрата работа в кариерата му“.

В допълнение на излизането в стрийминг платформите, Faces ще бъде наличен на плоча за първи път на 15 октомври. Тя може да бъде предварително поръчана оттук.
Анонсът за издаването на микстейпа в стрийминг услугите следващия месец пристигна с новото музикално видео към ключовата песен от Faces, "Colors and Shapes". У нас можете да я слушате ТУК чрез Орфей Мюзик / Warner Records. Режисьорът му Sam Mason казва:
“Тракът се визуализира пред мен—сякаш има собствен свят. В това атмосферно вечерно място, което понякога е опасно, понякога утешително, видях снимка на Ralph и така историята възникна. За да го направя, поисках от семейството на Malcolm да ми изпрати части от детството му, сцени от града, в който е израснал, предмети, играчки от стаята му – малки парчета от живота му, който продължих навън и използвах, за да вдъхновя историята. В общ план видеото е замислено да бъде за детството му – израствайки като артист и възходите и паденията на това преживяване. Това е като поглед към емоционалния, труден и рискован, но и благороден път на един артист“.

Ключови думи: